The CityGirl

Lemfældig omgang med følelser

Hvad fanden har de gang i?! Det er jo at gamble med dine nerver!“, var det prompte svar min veninde gav, da jeg skrev til hende, at Odense muligvis har brændt mig af på mandag.

For vi havde jo en date! Havde jeg fået at vide af tredjepart – men en meget troværdig tredjepart. Så jeg gik hele sidste uge og ventede på det “officielle” brev fra dem. Og da det heller ikke var kommet i dag, ringede jeg. Jeg ville jo bare være helt sikker på at vi allesammen var enige om at vi skulle ses på mandag. Jeg ville ikke høre at jeg overhovedet ikke stod i systemet!

Så jeg svarede veninden at jeg også syntes de havde gang i lemfældig omgang med mine følelser, med fare for at jeg snart bliver helt vanvittig og sindssyg. Hvilket jo bare er en brøkdel af det. Resten er jo arbejde, koordinering og omlægning af vagter – og nå ja, så lige det der freelance projekt der stensikkert må vige, hvis de udskyder. Og så generelt håbet om at få et normalt liv igen.

Ligner jeg en der kan overskue det her?! Ligner jeg en der kan magte det her?! Ligner jeg en der har noget som helst overskud til det her?! Havde jeg lyst til at råbe ind i telefonen til den alt for søde telefondame. I stedet blev det til et spagt “Ja tak” da hun meget venligt og samarbejdsvilligt tilbød at finde ud af hvad der var/er sket og ringe tilbage.
De har stadig ikke ringet.

Og så kunne jeg ellers bruge resten af dagen på at løbe mod en mur i forsøget på at booke bare en eller anden rejse til noget sol i marts måned (Nu skal folk holde op med at booke alle rejser! Lige nu! Afbestil jeres rejser og step away from the computer!), og da jeg tilsidst opgav i min evindelige og evige træthed, kunne jeg ikke gøre andet end at gå i H&M på vej hjem og købe for 400 kroner random crap. Hvilket ikke rigtig hjalp på humøret.

Januar, du er en lort! Mandag, du er en sæk! Og Odense, vi har så meget unfinished business at du skal være glad for at du har drugget mig til næsten bevidstløshed, for ellers ville du få ballade med en hystade af rang!

Categories: uretfærdighed, uventet drejning

Hverdagstanke #33 » « Rejser du gerne vil afsted på

8 Comments

 1. Holy cow. That’s so frigging unfair. And infuriating. Complain, scream, faint – whatever it takes to get an appointment. Isn’t any of those concerned that you’ve been on heavy painkillers for a month – which most likely are addictive and absolutely not suitable for long term consumption?! I’m mad for you! Do you want me to call them?! Aaaaaaaargh.

  • The CityGirl

   22. januar 2013 — 00:01

   Lige mine ord… Hvis ikke jeg kan få nogle klare svar imorgen, så sender jeg dig efter dem! Hvis ikke det hjælper, så ved jeg ikke hvad gør…!

 2. Jeg havde fandeme sendt en rocker!

 3. Suk…………

 4. Argh! Røvhulshuller altså! Det kan de sgu ikke være bekendt! Jeg melder mig også under fanerne – skal gerne ringe og skælde ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑