The CityGirl

Kald mig bare Sammy Jo

Jeg har bestilt et par Moon Boots. Ja, du læste rigtigt – og det er ikke en joke!
Siden jeg var barn, og hvert år var på skiferie i Italien, og iagttog de fine italienske kvinder i deres crazy skitøj (helst hvidt eller pink og allerhelst med noget guld, sølv eller pels og ALTID Moon Boots!), har jeg altid været rimelig fascineret af den støvle.

Det er sådan set ikke fordi jeg vil påstå at den er pæn. Men der er bare noget over Moon Boots, som jeg kun kan definere som über sejt og most awesome.

Da jeg var barn fik jeg et par med Snoopy på – og hvis jeg stadig var en størrelse 32 (eller hvad børn nu bruger i støvler), så brugte jeg dem stadig. For det er nok de sejeste Moon Boots der nogensinde har gået på jorden!

De sidste par år har jeg overvejet om det var Moon Boot-tid nu, men er ligesom bare kommet fra det hver gang. Men nu er de endelig bestilt og jeg glæder mig SÅ meget til de kommer!

For ikke alene kan jeg så virkelig give fingeren til vinter, sne og is og altid være den der står fast, når alle andre vælter rundt på fortovene i deres fancy, upraktiske vinterstøvler. Nu føler jeg også, at jeg er endnu tættere på, og endnu mere klar til at kunne etablere LexDex.
Muligvis ville Alexis aldrig vise sig i Moon Boots (og dog?), men Sammy Jo ville! Så bare kald mig Sammy Jo.

Categories: shopping

Lad være med at være en jungle-skøge » « Panik afblæst!

4 Comments

 1. Sejt! Da jeg var barn, havde jeg Converse med Nuser på. Dem husker jeg også som ekstremt seje.

 2. Moon boots er de bedste!

  Og til det der med italienerne: Jeg har en italiensk veninde hvis familie har en skihytte. Dér har de alt deres skigrej inkl morens snehvide skidragt med pels OG guldbælte. Kan man godt stå på ski i den? spurgte jeg. Det kunne man muligvis godt, men moren stod jo ikke på ski (altså! hvordan kunne man finde på at spørge!!) Hun tog jo bare liften op til en restaurant på toppen, hvor hun drak lidt cappuccio med veninderne og så ned igen og spankulere rundt i byen i minken om eftermiddagen. Naturligvis hele tiden parret med store solbriller, stort hår og Moon Boots :-)

  • The CityGirl

   26. januar 2013 — 23:07

   Hahaha! Det er lige præcis sådan de italienske kvinder er når de er “på ski”. De har det mest crazy udstyr, men man ser dem aldrig på pisten. Det er helt skørt – men samtidig ret stilet :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑