The CityGirl

Ironisk…

Nåede lige akkurat at invitere mine venner til min fødselsdag, med vanlig ironisering over hvor gammel jeg bliver, og så skete dette:

20130115-002901.jpg
Mine precious Drops of Youth lavede flugten, og i nogle meget hektiske sekunder kæmpede vi en brav kamp i luften, før glasflasken valgte at gå direkte i marmorgulvet og de dyrebare dråber bare flød ud og vaskede alt omkring sig, mens min mund lydløst formede ordene “Nooooooooooooo!!! Bastard.”

På den ene side tænker jeg, at jeg tydeligvis ikke er gammel nok til at håndtere creme i glasflasker. På den anden side siger min alder mig, at Drops of Youth er noget jeg bør gå all in på.

Uanset hvad, så må jeg have et utrolig ungt badeværelse nu.

PS. Ignorer venligst alle nullermænd, der syner af så meget mere i sådan et close-up. Min tilstand de sidste mange uger har ikke ligefrem fordret rengøringsvanvid…

Categories: alder

Hvad fanden! Dør hun?! » « Og vi skal danse på bordene!

4 Comments

 1. Årh fandens når det sker!! Har selv tabt en del på gulvet efterhånden (er også derfor at mobilen er kommet i beskyttende cover nu!). Men hver gang jeg har tabt noget, har jeg ca. sagt det samme som dig (måske nok med en hel del flere bandeord vendt mod mig selv – især når jeg vælger at smadre begge de to skåle, som har fulgt mig siden efterskolen i 2006)

  Men ja du kan jo prale med at have et ungt badeværelse nu – det er der sgu nok de færreste, der kan!

 2. Åh jo, det kender jeg godt. Har i alt beskedenhed den toilettaske der vil overleve atomkrig, blitzkrig og almindelig tidens gang. Vel ankommen til Italien efter nonstop biltur, var hele tasken konserveret i Estee Lauder Night Repair. Det er 6 år siden og ikke en lynlås halter. Tro fanden literpris er omkring 18.000, så vidt jeg husker.

  • The CityGirl

   17. januar 2013 — 18:05

   Tænk at natcreme er SÅ effektivt :-D
   De burde markedsføre det sådan; med alle de andre ting det åbenbart kan ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑