The CityGirl

Hverdagstanke #33

Hvis jeg skal have mit eget firma, skal det hedde LexDex.

Og hvis jeg kan få det, så er det også okay, hvis jeg skal handle med olie og pipelines. Mest så jeg kan få lov til råbe nogen ind i hovedet “Goddammit, Alexis! I need that pipeline!” – måske kan man godt sige det i andre sammenhænge. Har ikke prøvet. Og vil også gerne have Sammy Jo ansat, så vi kan udveksle tøj- og hår fifs. Men mest af alt vil jeg bare gerne have et firma der hedder LexDex. For det er det mest awesome firmanavn ever!

Kunne også være fedt, hvis man arbejdede et sted, hvor nogen prøvede at slå nogen ihjel ved at male et kontor med maling fyldt med gift, og generelt bare være en del af en familie, hvor der blev ved med at dukke forsvundne børn op. I en verden, hvor skulderpuder aldrig kunne være for små. Men det er en helt anden historie.

Hvis jeg bare får LexDex, så er jeg glad.

Categories: Hverdagstanke

Panik afblæst! » « Lemfældig omgang med følelser

4 Comments

 1. Øøøøh … step away from the drugs :D

  • The CityGirl

   22. januar 2013 — 15:21

   Katrine…. Dollars! Dynasty! Blake, Alexis, Krystle, Dex Dexter… Com’on! Sig ikke, at du ikke ved hvad jeg taler om… Så bliver jeg skuffet…. ;-)

   Men udover det, så har du helt ret i, at jeg burde step away from the drugs :-D

  • Enig. Jeg tror allerede der er nogen, der har malet med noget spæææændende maling, der hvor den kære ciggytwirl befinder sig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑