The CityGirl

Hverdagstanke #32

Hold nu op, hvor er man bare voksen, når man køber køber et dealtilbud på serviceeftersyn af bilen! Det er jo så kedeligt, at man er ved at falde i søvn bare ved tanken!

Men når ens far de sidste tre uger, har punket en for det der service halløj, og tilsidst givet helt op og bare sagt, at han vil sørge for det hele, hvis bare jeg afleverer bilen, så er det nok en meget god ting. Og 72% rabat er jo også en slags penge.

Det ændrer bare ikke på, at det er alt for voksent og kedeligt – og jeg egentlig hellere ville have haft en ansigtsbehandling.

Categories: Hverdagstanke

Jagten på Årskoen » « Pigen og Lygtepælen

4 Comments

 1. Men nu får bilen så en ansigtsbehandling…sådan en slags…altså…

  • The CityGirl

   17. januar 2013 — 18:08

   I know – og det har den også fortjent! Men alligevel… Det er lidt det samme som at indbetale til pension; man ved det er klogt, og man bliver glad for det i længden, men man vil hellere bare have pengene nu…

 2. Ah…2 ting…
  @din far: du må også gerne tage min bil til service. Skal nok stille en termokande kaffe på passagesædet til dig! Tak for hjælpen!
  #2 – du skal (med god sandsynlighed) betale ekstra for at det service bliver skrevet i servicebogen. Don’t ask why, men det oplevede jeg sidste gang. 5-600 kr, tror jeg.

  • The CityGirl

   18. januar 2013 — 00:29

   Men…. der stod i dealen at de skrev det i… Som om det er en del af det!
   Uanset hvad, så vil det stadig være halv pris…

   Og jeg skal nok sige til min far at han også skal tage din bil til service ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑