The CityGirl

Færdig med Odense!

Ville ønske jeg kunne sige det, men desværre kan jeg ikke sige det helt. Dog var jeg til tandlæge i dag for noget der ligner en af de sidste gange – og heldigvis var der stadig lidt ros tilbage i posen; tænderne ser fino bambino ud!

Så mangler vi bare kæben, der stadig opfører sig som om jeg har været den utro og den er et hysterisk kvindemenneske. Så jeg tjekker min postkasse mindst to gange om dagen i håb om at der NU ligger et brev om indkaldelse til kikkertundersøgelse. Indtil videre har jeg kun modtaget lokalavisen.

Og mens alt det her står på, prøver jeg at kreere en illusion om at være et rigtigt menneske. Så jeg går på arbejde og har rigtig tøj på og makeup og sat håret. Men indeni er jeg træt som en 82-årig der har forsøgt at løbe et maraton. Og hver dag når jeg kommer hjem, er jeg virkelig forundret over at jeg har overlevet endnu en dag. At jeg ikke har lagt mig til at sove henover skrivebordet. At jeg faktisk har fået noget arbejde fra hånden og at jeg mit illusionsnummer faktisk virker.

Men jeg savner at have et liv. Savner at kunne være social og ikke leve efter hvornår jeg kan lægge mig ned og sove igen. Smertegrænsen er nået, både fysisk og psykisk og hvis ikke jeg snart kan få bare en snert af mit gamle liv tilbage, så tror jeg snart jeg bliver sindssyg.

Bevares, jeg er skide godt selskab, men selv jeg kan blive træt af mig selv. Og det er jeg faktisk ved at blive. For jeg er bare ikke så sjov som jeg plejede at være.
Så hvis ikke alt det her er overstået om maks en måned, så vil jeg som minimum have nogle rigtig sjove piller! Ikke de her der bare gør mig små-skæv, men noget rigtig noget hvor jeg får en fuld og konstant rus! Det er vel det mindste man kan bede Odense om inden man giver dem fuckfingeren.

Categories: tandlæge

Den sørgelige superhelt? » « Den (Awesome) Uhellige Treenighed

6 Comments

 1. hmm, mon ikke vi er ude i nogle kombinationer af håndkøbsdrugz… jeg er sikker på at man kan slynge en eller anden cocktail sammen, der gi’r et heftigt rus… to the googlemobile! :)

  • The CityGirl

   9. januar 2013 — 23:10

   Jeg kan sige så meget som at panodiler hverken går fra eller til når man tager dem sammen med narko-pillerne… Og jeg er jo sådan en der ikke bare selv tør kaste mig ud i at lave pille cocktails; tænk hvis jeg falder bevidstløs om?! :-D
   Jeg vil bare have det helt ordentligt og på recept fra lægen. Jeg ved jo de har nogle gode drugs… De vil bare ikke dele!

   • Har du prøvet Diklofenak? De har virkelig hjulpet mig videre i livet oven på et knust ankelled, som er sat sammen med skruer og søm så godt det kunne lade sig gøre.
    Afkræv din læge recept..!

    • The CityGirl

     10. januar 2013 — 00:00

     Nej, kender dem ikke. Har lige googlet det – og der står det er mod stærke menstruationssmerter.. siger det bare… ;-)
     Men umiddelbart virker det som om dem jeg får nu er langt stærkere – de er morfin-baseret (eller hvad det nu hedder…). Men måske hvis man kombinerer de to, at det kunne blive en fest! ;-)

     Knust ankelled… Det lyder godt nok også nasty! Bipper lufthavnsscanneren så når du skal ud og rejse? (Jeg glemmer hele tiden at spørge på hospitalet om det…)

     • Diklofenak er mod gigt – dem skal du passe på med! De har vist også nogle lidt uheldige bivirkninger. Jeg fik begyndende mavesår af dem, så dem skal man altså virkelig kun tage, hvis man har.. gigt.

      I stedet for kan du prøve at bede din læge om dem med paracetamol (det fra panodiler) og kodein (den ene ingrediens fra kodimagnyl) – det omdannes til en slags morfin i kroppen. Samme effekt kan fås med panodiler og kodimagnyler, men kodier indeholder også acetylsalicylsyre, som er dårligt for maven i længden.

      Kh en tidligere dårlig ryg-patient (og så må gravide bare kun tage panodil… tsk!)

      • The CityGirl

       10. januar 2013 — 22:30

       Hold nu kæft, hvor jeg elsker at mine læsere er små drugdealere in spe :-D
       Jeg er tydeligvis SÅ meget bagud på den front!

       PS. Du er heldigvis snart færdig med at være gravid, så du kan få lov til at muntre dig med andet end panodil. Den pille er jo en svækling ifht. alt andet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑