The CityGirl

En savlende amøbe

Det er meget muligt at mit liv er barberet ned til det absolut nødvendige og basale i øjeblikket. Og det er meget muligt at jeg virkelig savner at have noget der bare ligner et lille my af noget normalt liv.

Men mens alt dette her totalt åndssvage kaos og kvæstethed står på, så er jeg faktisk virkelig glad for at være single. Dels fordi jeg har et attentionspan på under en guldfisk, og derfor kun knap og nap formår at give mig selv opmærksomhed.
Dels fordi jeg jo nu er udstyret med den herlige opfindelse; bidskinnen.

Så hver aften når jeg monterer den i kæften, og ikke mindst hver morgen når jeg hiver den ud, er jeg virkelig glad for at jeg ikke skal interagere med nogen. For det er muligvis det mest usexede der findes. Bare tanken om at jeg havde en kæreste i sengen og så lige skulle afmontere verdens bedste savl-opsamler for “Nå ja, nu skal vi lige kysse”, er pinlig nok i sig selv.

For ud over at man taler som en retarderet, savlende amøbe med den i munden, så virker det som om den kan samle i omegnen af en halv liter spyt. Så når man tager den ud, hænger der både spyt efter den – og ned ad hagen. Umiddelbart antager jeg, at det ikke er verdens bedste redskab til scoring og/eller generel sexethed. Muligvis er det kun overgået af nakketræk – som jeg heldigvis ikke aner noget om!

Categories: bøjle, scor, scoretrick

Og vi skal danse på bordene! » « Den sørgelige superhelt?

5 Comments

 1. I det her kæbehelvede under jeg dig virkelig dit et-lyspunkt-ved-at-være-single , meeen du overvurderer altså mænds aversion mod savl. Hvis du blot afmonterer bøjlen lettere afklædt, så vil enhver kæreste være fuldstændig ligeglad. Vi er nemme.

  Bideskinnesalvmængde slår i øvrigt nakketræks ditto med flere længder (som jeg husker det fra dengang). Også der tager du prisen.

  • The CityGirl

   14. januar 2013 — 18:13

   Okay, det kan godt være at mænd er nemme, men jeg vil ikke selv kunne abstrahere fra at det bare er gennemgående usexet. Så stadig godt at være single på det punkt!

   • hehe, det er da også rigtigt… hvis en kvinde ikke føler sig sexet, så er det ligemeget hvad vi siger :-) Vi er ene om at være nemme.

 2. Men heldigvis dufter den jo af violer efter en hel nat i munden, så vidt jeg lige erindrer fra mine glade bideskinne-dage…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑