The CityGirl

En rigtig far

Nå, men så sidder man her, og skal egentlig op om rimelig få timer og køre til Odense igen igen. Det sære denne gang er bare, at jeg faktisk glæder mig. På den måde man kan glæde sig til en operation. For jeg glæder mig jo ikke rigtig. Jeg vil bare gerne have det godt igen.

Og midt i alt det her, så er jeg bare så skide rørt over min far. Helt ærlig. Han er bare verdens bedste! Jeg ved godt at forældre vil gå igennem ild og vand for deres børn (siger de), men når man selv er voksen, så regner man måske ikke så meget med det.

I hvert fald så blev jeg næsten helt overrasket, da jeg ringede til min mor for at sige at vi først skulle være i Odense 9.30 mandag, og hun svarede “Det bliver far glad for, selvom han har sagt, at han vil køre hele natten, bare du får det godt igen!”.

Og lige siden operationen og igennem hele denne halvanden måneds tids helvede, så har han troligt kørt mig til Odense. Ligesom både ham og min mor begge troligt har været forbi med mad i ny og næ. Man bliver rørt over det når man jo er voksen og dermed ikke burde være et krævende barn. Og man får lidt dårlig samvittighed, når man i virkeligheden bare er et krævende barn, der ikke formår at gøre andet selv, end at sove.

Mine forældre er bare awesome. Og i særdeleshed min far. Lige om lidt henter han mig kvart i syv, og bliver hele dagen i Odense og venter på at jeg kan komme hjem igen.
Som min søster sagde på et tidspunkt: “Ja, han er bare sådan en rigtig far”.

Categories: familie

Hvorfor må jeg ikke få en is?! » « I’m back

5 Comments

  1. <3

    Held og lykke. Igen. Må gerne virke denne gang.

  2. Næste gang du krammer ham, så giv ham lige en ekstra…because he is worth it!

  3. Nårh! Men det er da også rigtigt! Sådan skal forældre da være.

    Min kæreste spørger altid, når han ringer sine forældre op, om han forstyrrer. Men det gør han jo ALDRIG. Der er jo ikke noget, der er vigtigere end at tale med sit barn eller at køre dem til Odense

  4. Dejligt indlæg. Håber din far læser med.. så bliver han da også rørt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑