The CityGirl

Alles klar!

Det er en måned og en håndfuld dage siden jeg sidst drak alkohol og føjtede (Nytårsaften tæller ikke; de to glas vin var bare rare, specielt fordi jeg ikke faldt bevidstløs om…), og måske lyder jeg lettere alkoholisk, men jeg glæder mig så usigeligt meget til i aften klokken 20, hvor Mr. Whiteaway kommer hjem til mig.

For så skal vi drikke øl, forhåbentlig nogenlunde som vi plejer og måske lege at alting er lettere normalt.
Men sådan noget normalt liv kommer jo ikke bare af sig selv. Det var jo ikke bare at sige “Top!” da Mr. Whiteaway spurgte for en uge siden, om vi skulle drikke øl. Så skulle der først forklares, tages forbehold og laves regler.

Men nu er vi der næsten. Jeg har sovet 14 timer for at blive klar. Mr. Whiteaway har lovet at ringe 112 hvis jeg falder bevidstløs om og jeg har forsøgt at rydde de værste kvæstetheds-spor væk fra lejligheden, så her næsten ser normalt ud.
Øllene er på køl. Vi er klar. Jeg er klar. Så har den øl fandme bare at smage min kvæstede skod krop!

Categories: weekend

Rejser du gerne vil afsted på » « Jagten på Årskoen

2 Comments

 1. Jeg håber du får en fantastisk aften! Her står den på Xfactor og twist-posen…

  • The CityGirl

   20. januar 2013 — 13:49

   Det var fantastisk! Ikke noget vildt eller særlig sent, men det lykkedes at sidde og drikke nogle øl som pre kæbe-kaos. Og jeg overlevede, selv tømmermændene er helt minimale! Hurra! :-)

   Håber at X Factor og twist posen forsødede din aften og du ikke ligesom jeg bare får forhøjet blodtryk hver gang jeg ser Blachman og Anne Linnet… ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑