The CityGirl

Ynkelighed sucks!

Næsten syv uger klarede jeg frisag. Eller var i hvert fald patienten med straight a’s og flying colors. Og så valgte kæben at sige “Hey! Se mig! Se mig! Seeee miiiiiig!”. Eller i hvert fald venstre side. Højre side er rimelig afklaret og cool med den nye placering.

Det startede i går – og er bare fortsat i dag. Og selvom jeg pr. default havde meldt fra til firma-julefrokosten, fordi jeg bare er blevet træt af legen “mandlig-kollegas-hånd-på-røv”-manøvren og generelt ikke har brug for at se mine kolleger i 120 hestes snapsebranderter, og de giftes mænd årlige dag ude af konens jerngreb, så ville jeg faktisk (næsten!) hellere det, end hvad jeg har gang i herhjemme.

Hvad der lidt skulle have været en overskudsaften af rang, hvor jeg mentalt kunne give fingeren til firma-julefrokosten og råbe “Ha! Jeg har et liv!”, har lidt udviklet sig til det modsatte. Med en hovedpine i venstre side og en kæbe der laver små tricks (jeg stadig ikke kan gennemskue!) helt op til øret, fyldt med tårefremkaldende smerte, er jeg om muligt endnu mere ynkelig end de gifte mænd der i skrivende stund render rundt i deres årlige snapsebrandert ude i byen. (Men også kun næsten; jeg holder i det mindste min ynkelighed hjemme).

Og selvom jeg siger til mig selv, at der jo kun knap er gået syv uger siden jeg blev brækket op i hovedet, og at det er okay ikke at være på toppen, så kan jeg ikke lade være med at synes det er åndssvagt. Åndssvagt at jeg har ondt. Åndssvagt at jeg ikke er på toppen. Åndssvagt at jeg ikke bare kan tage mig sammen. Jeg er jo 31 år, for christ sake!

Men opererede kæber har tilsyneladende ingen alder – eller hvad man nu siger. I hvert kæmper jeg forgæves. Så i stedet vil jeg glemme alt om at det er december, lægge mig ind på sofaen og slikke lidt på en Snickers (for kæben vil jo helst ikke tygge; det er den pludselig blevet for fin til! Uhhh! Fancypants-kæbe!) – og håbe at jeg ikke bliver nødt til at ringe til en læge i Odense. For en ting er at skulle bruge al sin fritid på at være ynkelig, men hvis man også skal bruge den på at køre til Odense, så er det jo bare træls.

Categories: uventet drejning

Ord-elske-liste I » « Send Flere Pakker. NU!

3 Comments

  1. Ej, hvor strengt. Dumme kæbe. God bedring.

  2. Træls med kæben. Håber det går bedre! det med ynkeligheden kan jeg godt nikke genkendende til – det er simpelthen irriterende. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑