The CityGirl

Tusind sherifstjerner senere…

Jeg var lige ved at bakke ud og aflyse Odense i dag. Så slemt var det jo ikke! Bevares, jeg vågnede i morges midt i et anfald af hys kæbe, men det skal jo bare gåes væk. Ikk?
Man vil jo ikke være den hys patient som kommer rendende hele tiden.

Men der gik ikke mange minutter på OUH før jeg var tæt på at få en krammer af tandlæge-lægen, for:
“Jamen, det kan du jo ikke holde ud! Det er jo på højde med at få en sherifstjerne!”

Ja! Det er faktisk den bedste beskrivelse af hvordan det føles. Sherifstjerner i kæben. Hele tiden og når du mindst venter det.

Det er sådan det føles, når ens brusk har forladt kæbeleddet og knoglen bare kører direkte på ledbåndene, samtidig med at brusken stadig er der, sidder lidt i klemme og generelt er en nasty, nederen type, der ikke gider samarbejde – som er den mere lægelige korrekte diagnose.

Jeg var så glad for at der var en diagnose. At løsningen ikke var at brække det hele op igen og starte forfra – og ikke mindst at worse case scenario er at gå ind med kikkert og fikse det, hvis ikke det kan ordnes med øvelser.

Kikkertkirurgi er jo vand i forhold til regulær kæbeoperation, så jeg var næsten helt skuffet da jeg bare fik udleveret nogle pinde jeg skal bide i mens jeg laver akrobatik med kæben. Men jeg har en tid igen i næste uge, for: “Vi skal nok følge dig tæt og hjælpe dig igennem det her!”,

Og bagefter sidder jeg og tænker, at jeg på ingen måde fatter at jeg har stået igennem de her smerter på lidt tilfældige panodiler og tårer når ingen så det. For jeg skal da lige love for at det her både var seriøst og sjældent set – og ikke bare noget der skal gåes væk.

Categories: tandlæge

Fuck julen! » « Det er ikke fordi jeg har lyst. Det er fordi jeg trænger!

9 Comments

 1. Yay for fantastisk læge!
  Og dobbelt yay for mulig kun selvtræning! Hurra for mad.
  Okay – med så meget hurra, så også lige et slag på hånden over at du ikke tager din smerte seriøst!
  Og yay!!

  • The CityGirl

   13. december 2012 — 23:12

   Totalt meget yay og hurra! ;-)

   Og jeg tog altså min smerte seriøst. Altså på den helt private måde, hvor jeg sad og havde ondt af mig selv herhjemme… Man vil jo ikke være en tøs ;-)

 2. Holy cow! Your cartilage is off the joint. Goodness, that must hurt. I cringe at the thought. But are you trying to get a medal for stupidity or what?! :-P You should feel really sorry for yourself. And all the rest of us should feel sorry for you. And you deserve plenty of attention and cakes. And some wallowing in pity time. Plenty of that actually. I can offer pointers in that haha hope it goes away real soon!

  • The CityGirl

   14. december 2012 — 17:03

   Haha! Yeah, I’m going for first prize ;-)
   But I didn’t know! Who thinks of that as a possible diagnose?!

   Good idea with cake. Soft cake. Lots of soft cake!

 3. Helt enig med ovenstående ” yay yay”- og “tsk tsk”-kommentarer. ErSherifstjerne også en reference blandt piger? Jeg troede kun drenge fik sådan nogle i folkeren..

  • The CityGirl

   14. december 2012 — 17:04

   Drenge får giver nok hinanden flere sherifstjerner end piger gør. Men alle ved da hvad det er ;-)

   • Jovist, synes blot det var en lidt kønsspecifik reference, næsten som hvis han havde refereret til smerten som et spark i kuglerne – som alle jo også ved hvad er ;) Men ok, det havde været lidt upassende hvis den gode tandlæge havde gjort metaforet mere relaterbart og i stedet brugt ordet patvrider :)

 4. AV! Jeg får nærmest ondt i kæben af at læse det der…Godt din usamarbejdsvillige kæbe bliver holdt i kort snor nu. Ris a la mande er ret lækkert og blødt, hvis du skal skåne lidt. Er sikker på, at det også er ret nærende…Og rigtig god bedring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑