The CityGirl

So long 2012!

Umiddelbart når jeg sidder og tænker tilbage på 2012, så virker det bare som endnu et år i rækken. Men når jeg tænker efter, så skete der alligevel en ting eller to store ting i det år.

For det var jo året, hvor jeg solgte min lejlighed og købte en ny – og ind i mellem boede to måneder i eksil sammen med Preben og resten af Hakkebakkeskoven. Og det er jo ganske stort, må jeg indrømme. Mest det faktum at jeg overlevede at bo i helt alene i Fucking Ingenting – og kun blev en lille smule sindssyg.

Så det var ligesom første halvdel af 2012 der gik med det pjat. Resten af tiden viede jeg så til Odense, bøjler og kæbeoperationer, hvilket jeg langt fra har lige så meget optur over som den nye lejlighed og Preben. Mest fordi jeg åbenbart ikke er færdig med det nonsens, som jeg jo ellers havde forestillet mig at jeg ville være på nuværende tidspunkt.

Selvom jeg er virkelig, virkelig glad for min nye lejlighed, og taknemmelig over at Preben gad være min ven, så gik glansen bare lidt af 2012 med alt det kæbe-pjat. Det lægger lidt en dæmper på troen til 2013. Derfor har jeg heller ikke nogen nytårsfortsætter, men bare et spinkelt håb om at jeg snart vil blive normal i hovedet (bare den fysiske del) og så lige en enkelt passende sætning for det kommende år:

Always be yourself. Unless you can be a Unicorn. Then always be a Unicorn.

Godt nytår til jer derude – vær gode ved hinanden og lad være med at være idioter med fyrværkeri!

Categories: nytårsaften

Party i Provinsen » « Hverdagspoesi VII

2 Comments

  1. Tak. I lige måde :)

    Ja, i år fik du en ordentlig kajeryster, men til næste år er det din tur til at slå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑