The CityGirl

Om at være ynkelig og have et lager af alkohol

I weekenden havde jeg fødselsdag. Den stod på hyggelig familiebrunch på Lolland om formiddagen og sindssyg abefest i København om aftenen. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme til København og få gjort det sidste klar til mine veninder ankom, for der var lagt i pejsen til det helt store. Fødselsdagen var nemlig både en anledning for os singlepiger endnu en gang bare at drikke os ned (Fordi vi bliver så meget mere charmerende, når vi er fulde og øger dermed chancerne for at finde en sød fyr), men også en anledning til at få luftet de støvede kærestepiger (no offence). Og ja, vi fik vist tydeligt understreget, at det at fylde 22 heller ikke stopper dig fra at feste som en teenager. Der var funshots, opkast, intriger og ja… Bare alt det en god fest skal have.

Men men men. Nu er det onsdag, og alt det sjove er væk. Jeg sidder i en intensiv periode med projektskrivning, og vi er så langt bagud, at man skulle tro, at vores tastaturer ikke virker. Mængden af skrevet materiale stemmer i hvert fald ikke helt overens med mængden af timer, vi bruger på det. Og det er så nu, at jeg er begyndt at få nogle voldsomme indre kampe med mig selv. Et køkken fyldt med procentrige rester fra fødselsdag og en selvmedlidenhed på størelse med Frankrig er bare ikke nogen god cocktail. Konstant forestiller jeg mig, hvor meget nemmere livet som deltids alkoholiker kunne være. Men på den anden side er jeg også for fornuftig til at at skide på min gruppe og mit projekt.

Men så igen.. Det er snart jul. Og det smarte ved papvin er netop, at man bare kan nøjes med et enkelt glas, og så pakke den væk igen. Og jeg har det jo ret hårdt. Ikke?

Categories: Gæsteblogger

Send Flere Pakker. NU! » « Næstekærlighed sucks!

1 Comment

  1. Jeg troede at deltidsalkoholiker ligesom lå implicit i det at være 22? Det var vi da… Altså bortset fra at vi ikke kaldte det deltidsalkoholiker, men bare at vi var 22….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑