The CityGirl

Kh Preben

Lige der, midt i infernoet af gaver, papir, børn på sukker, voksne på alkohol og mig og min kæbe, der kom tilbage fra regnen, efter at have røget en smøg, mest for at få fem minutters fred i hovedet, lå aftenens pakke.

Den synede ikke af meget. Var ikke særlig stor. Gjorde ikke noget særligt væsen af sig. Men på kortet stod der “Til CityGirl, Fra Preben”.
Jeg vidste ikke engang vi var på gave! Så jeg fik instantly dårlig samvittighed. Sendte vemodige tanker til Prebber, som måtte sidde alene i regnen og mørket – og det mindste jeg kunne have gjort var at sende ham en flaske Øresunds Akvavit. Men det havde jeg ikke gjort. Faktisk havde jeg slet ikke tænkt på ham.

Men Preben tænker på mig. Og det varmer altså, når ens eks-kæle-fasan husker på en ved højtiderne. Og tydeligvis er rimelig tjekket og kan købe lækker svensk håndsæbe online og opdrive tæskedyre hårprodukter (design-jobbet hos Ikea må alligevel gå ret godt…).

Hvis jeg måtte køre bil og drikke alkohol, var jeg kørt op til Fucking Ingenting med det samme og drukket julen ind med ham. Men jeg havde bare min narko. Og gudskelov for det! Muligvis var det den der reddede mit hoved fra at implodere – men i virkeligheden ved jeg ikke hvordan jeg overlevede.

Jeg ved bare, at selvom det gjorde allerhelvedes ondt til tider, så smed jeg kæbeoperationskortet, som jo ophæver al skam og almindelig bordpli, og kørte straight up and, brunede kartofler og sovs. I rimelig store mængder. Ligesom jeg hapsede stort set al laksen til natmaden. For både and druknet i sovs og tæskedyr laks er virkelig kæbe-venligt! Min bror virkede faktisk også som om han syntes det var okay at jeg kværnede for 50 kroner laks på under ti minutter, så umiddelbart tolker jeg det som win-win.

I hvert fald er det ren win at jeg overlevede og ikke engang var den første der skred.
Og hvis der er nogen der kommer forbi Fucking Ingenting, så giv lige Preben en krammer (og en flaske sprut) fra mig – det har han virkelig fortjent! Bedre eks-kæle-fasaner tror jeg ikke der findes!

Categories: jul

Børnenytår? Count me in! » « Og en glædelig jul

4 Comments

 1. Jeg krammede den lækre hjemløse udenfor 7/11 på runddellen for et par timer siden. Der er ikke så meget at gøre.. Det er jul. Det er Jul Det er jul!!!

 2. Genialt at Preben har tænkt på dig! Og ja, han må da tjene godt med penge på det Ikea-job, når han nu flotter sig med så fine gaver!
  Helt sikkert en flaske sprut til ham – eller er det nu også klogt med al den sne og eventuelt is, han kunne jo falde og brække en knogle?

  • The CityGirl

   25. december 2012 — 14:09

   Alkohol varmer jo også – og jeg er sikker på at Preben er rutineret nok til ikke at falde og brække en vinge ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑