The CityGirl

kh mor

Her den anden dag fik jeg en mail fra min mor. Mails fra forældre er altid bare i en kategori for sig selv, ligesom sms’erne fra dem. Instinktivt bliver man bare altid lidt nervøs når man modtager noget elektronisk fra dem. For man ved aldrig om det er vigtig viden eller ligegyldig info, eller om de har valgt den elektroniske vej til at fortælle noget crazy. Der er bare frit slag på emnehylden, når det gælder den generation.

Kære alle,
Nu er dato og tidspunkt for konfektfremstilling fastlagt, som følger:
søndag d.16/12 kl.14.00
Håber det passer alle.
Kærlig hilsen  mor

Og det er jo sådan set fint nok. Problemet er bare, at mailen ikke fortæller noget om HVOR denne event løber af stablen. Så jeg ringede og spurgte – og blev sat på plads. Det er selvfølgelig hos min tante og onkel. Det ved enhver! Jeg påpegede, at det da var naturligt at tro, at location i år var hos mine forældre jf. at min mor havde sendt mailen – men det blev affejet. Nærmest som om jeg sad og fandt på vås. End of discussion.

Og så sidder man faktisk bagefter med en følelse af at man måske i virkeligheden sad og våsede. Selvom man aldrig gjorde det! Bare fordi mødre på en eller anden obskur måde altid ved bedst – også selvom de ikke gør.

Categories: agurketid

456 år til jul » « En bette treat

11 Comments

 1. Forældre bør holde sig væk fra såvel mails som sms’er. Fik forleden denne af min mor: “Det er rigtigt Mou-vejr i dag…”. Øøøh, ja. Vigtig viden, ligegyldig info?!? I går spurgte hun om en masse og for en gang skyld tog jeg mig sammen og svarede fyldestgørende. Jeg fik denne igen: “:-)”. OMG…! Mor-sms’er i Sara og David på P3 kan i øvrigt varmt anbefales!

  • The CityGirl

   4. december 2012 — 23:08

   Men de er også lidt sjove ;-) Jeg elsker de sms’er mine forældre sender hjem når de er på ferie; det er rene postkort-sms’er! Tangerende til poesi :-D
   Og ja, mor-sms’erne hos Sara og David er virkelig sjove – også selvom nogle af dem sikkert er falske. God underholdning!

   • Hehe, jeg fik engang SMS fra min mor, mens mine forældre var på rejse i udlandet. Jeg svarede noget og fik en SMS igen, hvor der også bare stod: ” :-) “. Der kunne jeg ikke lade være med at tænke “okay mor, det der er den dyreste smiley, du nogensinde har skrevet”. :ob

    Bortset fra det, så er mine forældre nu okay med på det (min mor er så også uddannet sprognørd). Efter at det i begyndelsen kunne gå galt med, at “ok” blev sendt som “øl” (det var før smartphones), så blev det bare til en stående familiejoke, at man SKAL skrive øl, når man mener ok. Det gælder til dels stadig. ;-)

 2. Hahah, hvordan gør de det der. Altså det med at få en til at tro, man sidder og våser…! Min mor har endnu ikke fundet ud af det med mails, så jeg er nogenlunde i sikkerhedszonen. Dog ikke fra min far… Jeg krydser dog fingre for, han snart lærer tegnsætning. Jeg får stress af hans mails.

  • The CityGirl

   5. december 2012 — 11:01

   Sådan har jeg det med min fars sms’er – de er sgu lidt stressende og rimelig meget ud i et. Min veninde og jeg sad engang en hel aften og skiftedes til at læse sms’er op fra vores forældre. Dét var sgu ret sjovt ;-)

 3. Min mor skriver eller ringer så sjældent til mig, at når hun så gør er jeg altid lidt bange for, at der er sket noget farligt. Jeg har altid været meget misundelig på dem som er trætte af at høre for meget fra deres mor. Jeg ved godt hun ikke er ligeglad med mig og mit liv, tvært imod. Det falder hende bare ikke naturligt og så tror jeg hun grundlæggende er bange for at være den der mor der blander sig for meget :-)
  Har tit tænkt på at sende en af mine mor sms’er til p3, bare fordi jeg synes det er sjovt at de fleste sms’er fra min mor er: “ok”
  Når mine unger bliver store bliver jeg helt sikkert pisseirriterende fordi jeg ringer til dem hver søndag og skriver en lind strøm af fjollede mails og sms’er hele ugen. Når de brokker sig vil jeg bare give deres mormor (og faktisk også deres morfar) skylden :-)

  • The CityGirl

   5. december 2012 — 11:10

   Måske du bare skal til at ringe end del til hende, og så kan det være hun finder ud af at du gerne vil høre fra hende?
   Men synes klart du skal sende en af dine “Ok” sms’er ind til P3!

   Og jeg synes bare du skal kaste dig ud i at spamme dine børn; bare vær forberedt på at det kan være de screener mails/sms’er/opkald… Det kan man nemlig godt komme til engang i mellem… ;-)

 4. Altså – jeg må indrømme at jeg var faldet i sammen med dig. Det er da ikke klart hvor det er henne…og så bliver jeg også lidt forvirret over det med “kære alle” vs. “kh mor”. Har hun nu kun sendt den til sine børn? – eller også andre mennesker? – for hvordan spiller det så med “kh mor”?…men hov – nu kom jeg vist til at våse…

  • The CityGirl

   5. december 2012 — 11:12

   Tak!!! Det er overhovedet ikke almen viden hvor det foregår!

   Og må indrømme at jeg redigerede lidt i den – der står “Kære alle” fordi den både blev sendt til mig og mine søskende og min ene moster – og så redigerede jeg hendes navn ud, så der kun stod kh mor. Før stod der “kh mor/[navn]”

   • Aha…jamen, så våsede jeg jo slet-slet ikke *ahem!*

    Iøvrigt fedt at det hedder 14:00. Er I meget præcise i din familie?…ikke noget med kl. 14 eller 14-tiden. MEN 14-nul-nul…!!!

    • The CityGirl

     5. december 2012 — 15:34

     Haha! Det havde jeg ikke lige lagt mærke til. Måske er det fordi vi er mega upræcise, at det står sådan… Måske er det en slet skjult hentydning fra min mor til os børn om at hun gerne snart ser at vi kommer til tiden? ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑