20121223-135620.jpgEller det er det sådan set ikke. Jeg kører mere bare på en to-do-liste. Gaverne er nu pakket ind, og så skal jeg bare huske at tage noget narko imorgen inden jeg skal stille op hos familien…

Af grunde jeg ikke kender, så havde jeg absurd meget pink gavepapir, så det blev ligesom temaet. Prøvede at spiffe de lyserøde pakker til mandlige familiemedlemmer op med mandige farver bånd. Men jeg tror det er faldet til jorden. Faktisk er det de mest kiksede pakker jeg nogensinde har afleveret til en juleaften – for når man er lidt skæv, så er julegaveindpakning på en måde lidt udfordrende.

I virkeligheden er jeg fuldstændig ligeglad. For det er en bedrift i sig selv at jeg rent faktisk fik købt noget som helst, ligesom det er et mirakel at det også er blevet pakket ind! For gavepapir er bare ikke default hos mig, hvorfor jeg også undrede mig meget over den store mængde pink papir jeg fandt.

Så nu er der bare tilbage at vente spændt på Den Store Pakkeleg, og se hvor meget man scorer. Jeg kommer med to store fyldte poser, men den der pakkeleg plejer jo aldrig at være retfærdig, hence at jeg lejer at gå derfra med noget der ligner en lille Magasin pose.

Men i år er fucked up kæbe og jeg ligeglade. Vi har ungefär 24 timer i eget selskab inden det går løs, så mens såkaldte snestorme og kaos raser, tror jeg bare, at vi lægger os på sofaen og ser Six Feet Under i vores egen lille hyggerus.