The CityGirl

Hverdagstanke #30

De der formsyede lagner. Jeg er i udgangspunktet virkelig fan af dem. Jeg mener, de har virkelig lettet den altid nederen proces med at skifte sengetøj.
Men at lægge dem sammen? Det er jo fuldstændig umuligt!

Hver gang prøver jeg at gennemskue om der ikke er et eller andet system, for os med høj IQ, men må hver gang give fortabt. Og selvom jeg godt ved at jeg HAR lagt det sammen, ligner det (på den god dag) mest af alt bare at jeg har krøllet det sammen og kastet det ind i skabet. Sådan ser det også ud når jeg skal lægge det på.

Og hvorfor er dem fra IKEA altid lige tre cm for små?! Er deres senge ikke 180 x 200. Er de i virkeligheden 177 x 197, fordi de er nogle svenske gøgler-dværge?!

Det kan godt være at formsyede lagener har løst en smule af problematikken omkring had til at skifte sengetøj på (alle hader det, ingen ved hvorfor), men det hele falder jo til jorden, når man bliver top rasende hver gang man ser et formsyet lagen.

Categories: Hverdagstanke

Det er ikke fordi jeg har lyst. Det er fordi jeg trænger! » « Ord-elske-liste I

8 Comments

  • The CityGirl

   11. december 2012 — 18:47

   Jeg er mundlam. Tak! Jeg elsker den søde gamle dame for at løse et af verdens ægte problemer!
   Men hvad så med IKEAs gøgler-dværge? Findes der også svar på det?

   • You’re welcome!
    Altså Ikeas centimetermåling har alle dage været helt hen i vejret. Har du prøvet at købe deres sengetøj. Dynebetrækket er for kort og for bredt. Pudebetækket er bare sært aflangt. Alle ved at en pude er kvadratisk. Blev der sagt.

    • The CityGirl

     11. december 2012 — 19:42

     Okay, true… Jeg skal bare lade være med at købe sengetøj der… Men jeg bliver bare så nærig når jeg ser et hvidt lagen til flere hundrede kroner!

 1. Hold nu kæft, hvor stod jeg i weekenden og tænkte PRÆCIS det samme (for 100.000’ende gang)! Altså, hvad fanden ER det for noget. Og så fylder de jo som et ondt år – kan jo ikke lige glatte ud og lægge dem sådan helt kvadratagtigt fladt i skabet, så det passer sammen med sengetøjet, vel….
  (er problemet i virkeligheden, at vi er perfektionister og vil lægge alt pænt sammen?)

  • The CityGirl

   11. december 2012 — 18:48

   NEJ! Vi er ikke for perfektionistiske! Det er vel ikke for meget forlangt at lagener skal være til at arbejde med?
   Men tjek lige videoen i kommentaren ovenfor! Dét skal prøves næste gang (gider ikke gå ind og rulle et af de sammenkrøllede lagener ud nu..)

 2. Formsyede lagner er et helvede!! Og et godt tip er at købe dem i størrelsen en tand større! Min seng er 140 x 200, men jeg køber dem altid i 180 x 200, fordi ellers passer de ikke til min seng, når jeg har topmadras på.

  • The CityGirl

   11. december 2012 — 18:50

   Men hvis man nu bare vil putte dem på topmadrassen? Så er 40 cm jo nok til at drukne i ;-)
   Derudover så tror jeg det er svært at få større end 180 x 200, kva at det er svært at få en seng der er 200 x 200 – var det jeg gik efter i sin tid, men måtte nøjes…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑