The CityGirl

Helvede t/r

Jeg troede virkelig jeg havde været smart, da jeg i går foreslog min søster at jeg tog æbleskiver med til nytårsaften. Det er jo bare lige at smutte i Irma og købe tusind æbleskiver. Bum. Færdig arbejde.

Altså lige indtil jeg havde været i to Irma’er, som meldte udsolgt. Én Irma der har udsolgt i æbleskiver, kan jeg gå med til – men ikke to! Var også lige ved at tage den unge ekspedient i kraven og råbe “Men hvad skal jeg så gøre?!”.

Så derfor skulle jeg ud i dag og jagte æbleskiver. Sådan på egen hånd, vind og skæv og uden chauffør. Det tog mig to timer at tage mig sammen, og mens jeg sad og mandede mig op, stirrede jeg på den der Magasin pose med den ene julegave der skulle byttes. Man burde jo. Når man alligevel skulle ud. Det er jo bare en bus og en metro og bum, så er julegaven byttet! Sådan cirka.

Velvidende at det var helvede jeg begav mig ud i, var jeg alligevel fortrøstningsfuld. Det skulle nok gå! Messede jeg for mig selv, mens jeg langsomt begyndte at kampsvede i 5A. Og da jeg nåede ind til Magasin, var det som at gå ind i en mur af sindssyge. Sindssyge mennesker i en manisk, rablende tilstand.

Det overrasker mig hver gang. Jeg glemmer det simpelthen, og hvert år tror jeg naivt på det bedste i folk. Lige indtil jeg møder de sindssyge mennesker.
Så efter at have kæmpet mig igennem en milliard vanvittige mennesker, skippede jeg idéen om flere Irma’er, og gik ned i Mad&Vin sammen med alle de snobbede pelsklædte kvinder (som skubber herre meget i køen. But why?!), greb fire poser æbleskiver (som jeg antager er guldbelagte til den pris).

Verden ville være et bedre sted, hvis der ikke fandtes udsalg. Og hvis Irma aldrig havde udsolgt i æbleskiver.

Categories: jul, nytårsaften, shopping

Hverdagspoesi VII » « Fucking Odense – krea edition

8 Comments

 1. Man kan jo også handle andre steder end Irma.

  Min Netto har masser af æbleskiver.

  • The CityGirl

   30. december 2012 — 00:23

   I know – men synes bare jeg har spist utrolig mange, lidt for fedtede, ikke særlig gode æbleskiver igennem årene, og kan meget godt lide Irmas… Ville jo ikke turde komme med dårlige æbleskiver! Men Netto har altså oppet sig siden jeg sidst prøvede deres?

 2. Ouch. You’re so brave. I wouldn’t enter a bus, let alone Magasin these days unless large sums of money are at stake. Obscenely large.
  As for aebleskiver, I read an article once that there is basically only one company in DK that makes them and sells them to all the stores under different brands / packaging. So basically they are the same aebleskiver no matter where you buy them i.e. Netto or Irma. Just FYI – but I’m sure the ones from Mad & Vin are made by one of those women in fancy coats :-D

  • The CityGirl

   30. december 2012 — 00:28

   Yeah, I feel like I deserve a medal or something… It was only because I HAD to get out cos of the æbleskiver.
   And you could have told me that about it’s the same fucking thing before I went to hell – on the other hand I’m kind of glad I pulled myself together and got the christmas present exchanged. It had to be done, and I’m sure it doesn’t matter if I went today or in january; the people would still be insane… ;-)

 3. Haha, ja, jeg skulle også sige, at de havde virkelig mange æbleskiver i Netto på Nørrebrogade ;)

  • The CityGirl

   30. december 2012 — 00:28

   Og de smager okay?? Ved alle at Nettos æbleskiver er lige så gode som alle andre, og ikke længere fedtede og klamme som de var før i tiden?
   Hvorfor har jeg ikke fået det memo?! ;-)

 4. Haha you are right about the people insanity! That doesn’t particularly change, much, ever lol and sorry to hear you didn’t get the memo on aebleskiver, yikes. Where have you been the last years? Haha I’ll think of you next time such vital information is shared.

  • The CityGirl

   30. december 2012 — 02:07

   Thank you! You can’t just keep important stuff to yourself…
   Where I’ve been? In Irma, of course :-D
   You know, I had some æbleskiver from Netto years ago, and they were so horrible that I was traumatized… Once you have a bad æbleskive, you don’t go back to it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑