The CityGirl

Fucking Odense – krea edition

“Du virker som om du har det bedre? Som om det er gået lidt i sig selv?”, sagde Arne, to sekunder efter jeg havde sat mig tandlægestolen på OUH. Igen igen.
“Jamen, jeg er jo også skæv – og har muligvis lært at håndtere min smerte lidt bedre end for en uge siden…”, svarede jeg.
Så gav han mig et vurderende blik: “Hvor meget vejer du? 60 kg?”
Jeg kiggede ned af mig selv og mumlede: “Dunno… det er nok meget rigtig…”
“Så er det derfor! Men det gør ikke noget!”, svarede Arne kækt.

Et kvarter efter havde Arne blæret sig med hvor mange piller han kan tage når han har ondt, uden at være påvirket (i modsætning til mig), og havde begejstret lært mig hvordan man limer to aftryk af tænder sammen, så man kan bruge det som askebæger… Og nå ja, så havde jeg også lige fået min bidskinne.

Arne virkede træt (undtagen på det tidspunkt hvor han begejsret lærte mig om askebæger-aftryk-modellen), og det gjorde jeg ærlig talt også. Arne mente pludselig også at det sagtens kunne være at bidskinnen kunne fikse det hele sammen med narkoen, som jeg bare skulle skrue op for, for “Det er måske bare lidt ligesom en forstuvet ankel, og så kan det være vi ikke behøver kikkertkirurgi!”.

Efter at have sendt ham et olmt blik for den bemærkning, trak han lidt i land igen, og forsikrede mig om at de ikke havde streget mig fra operationslisterne, for i bund og grund var Arne også fan af kirurgi – og så ønskede vi hinanden et godt nytår.

Den virkelige vinder af dagen er klart min søster, som nu har min bil på endnu mere ubestemt tid. Jeg derimod skal bare give den fuld gas med narkoen mens jeg afventer indkaldelse til sjov med kikkert. Og nå ja, skal også lige rende rundt med den bidskinne “så meget som muligt”.

Så hvis der er nogen der nu har fortjent en hund der hedder Blinklys, så er det fandme mig!

Categories: tandlæge

Helvede t/r » « Hverdagspoesi VI

2 Comments

  1. Så, nu har du været igennem nok trælshed. Nu stopper det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑