The CityGirl

Fuck julen!

Jeg nåede ligesom grænsen i går aftes. Da jeg lå på min sofa med fucking kæbe uden brusk, og efter en hel dag med en kvalme i fuldt flor overstrøet med lidt feber. Lige der magtede jeg det ikke mere. Lige der havde jeg så ondt af mig selv at jeg tudede.

Problemet med at lukke op for sluserne er bare, at de nu er åbne. Så nu er jeg den der får våde øjne bare ved en lille bitte tanke om hvor synd det er for mig. For det ER synd! Næsten to måneder hvor intet har været normalt. Det er for meget. Jeg mener, jeg kan jo normalt ikke engang holde ud at være syg på den normale måde i et par dage, hvorfor sådan et forløb her bare sparker al værdighed og normalitet væk hos mig.

Og så er der julen. Jeg har ikke købt en eneste gave – og jeg ved heller ikke hvornår jeg kan gøre det. For jeg er jo hele tiden smadret eller har ondt eller har kvalme – eller er bare sur på alt og ingenting. Eller hvis jeg en sjælden gang har et øjeblik, hvor jeg føler mig normal, så gider jeg jo ikke bruge det på at kaste mig ud i selvmordsmissioner som julehandel.

Og jo flere kæbeøvelser jeg laver, for at få fucking kæbe uden brusk sparket tilbage, jo mere ondt gør det. Så nu laver jeg mine øvelser, men hepper på at blive indstillet til sjov med kikkert kirurgi i stedet. Det vil bare på alle måder være mere til at arbejde med!

Så det kan godt være at det der jul står lige for døren, men der kan det blive stående! Sammen med nazi-jule-briefs om at jeg skal have dadler og figner med, og hvornår vi skal spise og hvornår vi skal skride. For fucking kæber uden brusk trumfer bare dadler (og figner, som ingen i øvrigt kender forskellen på) – og resten af julen. Sådan er det. Det MÅ stå i nogle regler et sted. Ellers er reglen lavet nu.

Categories: jul

Ord-elske-liste II » « Tusind sherifstjerner senere…

14 Comments

 1. Ouch. Feel really sorry for you. Instead of offering to do your Xmas present shopping for you, how about I offer to commiserate with you and join you on using really profane words to curse your way through the next days? Oh – and I got some really serious painkillers – let me know when you want me to drop by with them.

  • The CityGirl

   19. december 2012 — 00:24

   Det ville være awesome at bande mig selv igennem de næste par dage sammen med dig! På en måde er jeg ikke i tvivl om at du kender nogle meget fantastiske bandeord ;-)
   Men… jeg er ret sikker på at det er alle de der piller der giver mig kvalme…. Så med mindre dine piller er kvalmefrie, så går den vist ikke… Selvom profane words måske hjælper på kvalme?

 2. Av og æv! Men du kan altså liiige nå at nethandle julegaver, hvis du skynder dig. Og heldigvis sidder du da ikke oppe i fucking ingenting uden ordentlig netforbindelse. Det er da én (sølle) god ting.

  • The CityGirl

   19. december 2012 — 00:25

   Det har du faktisk ret i! Hvis jeg havde siddet oppe i Fucking Ingenting, så havde ikke engang Preben kunne redde mig! Good point :-)

 3. Alle dine julegaver må bestå af gavekort, du køber på nettet. Og måske du kan slippe for dadler og figner, hvis du whiner lidt i telefonen.

  Det lyder forresten lidt som at være højgravid ;)

  • The CityGirl

   19. december 2012 — 00:27

   Jeg har byttet dadlerne – eller fået min mor til at købe dem ;-)
   Og hvis du har lige så meget kvalme som mig, så har jeg virkelig ondt af dig! Men i det mindste kommer der noget godt ud af din kvalme – plus at du ved hvornår den slutter :-)
   Kvalme er dog, uanset hvad, altid noget er det mest nederen…

 4. Mega æv at du er gået fra slemt til værre. Og klart ja, en smertekæbe ophæver alle juleforpligtelser. Børnene kan sgu’ få de gaver når du er god igen.

 5. Men helt seriøst – det kan kan da ikke være rigtigt?! Det lyder helt vildt, at du skal gå og “hygge” dig med sådan noget. Og mærkeligt nok, så er det lige ved at jeg tænker, at det er endnu værre nu, fordi det snart er jul. Man skal jo ikke sidde og have ondt, når det er JUL! Come on, tandlæger!!!!

  • The CityGirl

   19. december 2012 — 16:03

   Men det er rigtigt. Og synes jo også et eller andet sted at det er ok at de vil prøve at fikse det uden indgreb. Men det er virkelig træls! Og smertefuldt :-(

 6. Julegaver skal netshoppes og sendes til job, så man ikke skal stå i kø på posthuset for at få dem løsladt.
  Mad/slik kan også købes på nettet. Fyld kurven hos nemlig.com (der også har ting fra Lagkagehuset) og få det leveret den 22 dec.
  Resten af familien skal lukke røven og varte dig op.
  Juleknus herfra!

  • The CityGirl

   19. december 2012 — 22:52

   Arbejder desværre et sted, hvor den letteste løsning er at hente dem på posthuset…. Grrrrr! Men ellers har du helt ret. Specielt i det med at familien skal lukke røven og varte mig op ;-)
   Ligeover på juleknus!

 7. Haha you are right, I do know how to swear.. a lot :-D I am fluent swear-er in 4 languages actually. It’s one of my hidden talents. I’m here for you, just let me know if you need to let go of some anger!
  And the pills I have didn’t make me nauseous – I saw a bit double long distance but was chirpy and ate like there was no tomorrow :-) morphine based – as good as it gets. Actually, come to think of it somebody should prescribe you some other painkillers so that you can do those exercises without agony and without nausea.. How do you even eat anything? :-(

  • The CityGirl

   19. december 2012 — 22:54

   Awesome! Lige nu tror jeg at jeg vil foretrække at se dobbelt – lyder som en meget federe bivirkning ;-)

   Hvis ikke de imorgen på hospitalet enten giver mig nogle gode drugs som jeg ikke får kvalme af, eller bare fikser det, så har vi en date! ;-)

   PS. Og jeg spiser ikke særlig meget… det giver sig selv :-(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑