The CityGirl

Don’t mention the jaw

Kan I mærke julestemningen? Julefreden der sænker sig? Magien i luften og alt det lort?
Nå, men det håber jeg nogen kan, for jeg kan ikke – og jeg kommer heller ikke til det.

Der var lige en snert af god stemning lidt af tiden på OUH – men det er kun fordi Arne, den ene tandlæge-læge, bliver så glad hver gang han ser mig, fordi han synes jeg så smuk. Og så da den anden tandlæge-læge var inde og konferere, kunne jeg ikke komme fra, at han lignede Rune Klan herre meget, og egentlig også talte ligesom ham.
Resten af tiden var røv og nøgler.

For nu har jeg fået nogle andre piller, som de lover ikke giver kvalme. Til gengæld må jeg hverken drikke alkohol eller køre bil. Så nu har jeg vildt meget lyst til at gøre det!
I det hele taget er vi ude i en helt anden slags indeksseddel end de normale. Den slags, hvor der står at man skal ringe til sin læge hvis man får hallucinationer eller er bevidstløs…

Og så fik jeg forhandlet mig frem til at blive indkaldt til kikkertundersøgelse/kirurgi, hvis jeg indvilligede i at få en bideskinne også. Så jeg sagde top, lavede en bideskinne-aftale med Arne næste fredag og hentede de der piller, der fratager mig alt socialt liv. Antager jeg. Og hepper nu bare på, at de får fingeren ud, og indkalder mig til det der kikkerthelvede – som naturligvis skal foregå i fuld narkose akkompagneret af en indlæggelse.

Så glæderlig fucking jul derude! Spis lidt ekstra for mig, og drik et glas vino mere – og kør en kilometer ekstra.

Categories: jul

Lucy in the Sky with Diamonds » « Ord-elske-liste II

14 Comments

 1. As a side note – have you considered its the end of the world tomorrow and so the end of all jaw suffering?!

  And absolutely great they got you those new pills, they sound now like the ones I used to get. Just get somebody else to drive you – have a glass of wine on them and enjoy the joyride :-)

  Try to slurp some soup and practice swearing through gritted teeth. Poor thing. Fingers crossed. I don’t have jaw problems, but I have part II of cancer treatment starting in 7 days so I’m getting into my own anger stage and I really feel for you. X

  • The CityGirl

   20. december 2012 — 23:04

   Ja, jeg har godt tænkt på det der med at jorden går under imorgen. Og overvejede også at give det hele fingeren og gå ud og drikke mig fuld. Men hvad nu hvis jorden alligevel ikke går under og jeg så vågner op og er blind? (Eller hvad der nu står på pakken)

   Og så synes jeg da nok lige at du slår mig med længder (ikke fordi det er en konkurrence!) – men kræft?? For helvede…. Vi er et fint par, os to! Måske vi skulle fejre nytår sammen og sidde med vores piller og et glas champagne ;-)

 2. Arh jeg vidste bare de havde holdt tilbage med de rigtig gode drugs. Kvalme er da en latterlig bivirkning – næ hallucinationer se der er noget der er værd at opleve!
  Held og lykke med piller, bideskinne, kikkert operation, jul og det hele.

  • The CityGirl

   22. december 2012 — 00:39

   Præcis! Men jeg forstår ikke hvorfor de skriver at man skal ringe til lægen ved hallucinationer…. Det er da en god bivirkning?

   • Jeg forstår ikke der står at man skal ringe til sin læge hvis man er bevistløs……..

    • The CityGirl

     22. december 2012 — 12:09

     Nej, den er også lidt svær, synes jeg… I øvrigt er det kun hvis man er bevidstløs med blå læber og svag puls. Så hvis man bare er almindelig bevidstløs, skal man vist ikke ringe…

     • Som ansat i sundhedssystemet er jeg forarget. Som privat person er jeg ret godt underholdt :-)
      Hvordan får man et job som tekstforfatter til de der sedler?????

      • The CityGirl

       24. december 2012 — 09:46

       Er egentlig glad for at du som ansat i sundhedssystemet er forarget ;-)
       Spørgsmålet er vel om det er kommunikationstyper eller folk der rent faktisk ved noget om det, som skriver det crap? Jeg håber næsten at det er kommunikationstyper…
       Men kan du ikke finde ud af det? Og så score os to et job; det kan kun være underholdende at skulle forfatte sådan noget ;-)

 3. Og nu når folk alligevel drikker en spids for dig, må de også gerne nuppe en for mig – amning har frataget mig min julesprut. Har skålet mig gennem meget i sodavand efterhånden. Din kæbe lever et fucked liv – det gør vel som sådan ikke noget, hvis den ikke overlever denne dag….Og god jul, i øvrigt, piller og kæbe til trods.

  • The CityGirl

   22. december 2012 — 00:41

   Klart! Folk skal også drikke for dig! Jeg gjorde det, hvis jeg måtte !
   God jul i lige måde – selvom din også er alkoholfri ;-)

 4. Rigtig god “bedring” eller hvad det nu hedder. Håber du snart får en normal kæbefunktion igen…..og rigtig glædelig jul. Jeg håber pillerne gør at du måske får en mere “spændende” jul ;o)

  • The CityGirl

   22. december 2012 — 00:41

   Tak – og glædelig jul i lige måde :-)
   Og jo tak, pillerne har allerede gjort det hele lidt mere “spændende”….

 5. Du får kikkertundersøgelse og Arne får igen et besøg af hende den smukke – denne gang under påskud om noget med en bideskinne. Den juledeal fejler i hvert fald ikke noget.

  Krydser fingre for at de nye piller virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑