The CityGirl

Det er ikke fordi jeg har lyst. Det er fordi jeg trænger!

Nu er det jo også så meget som næsten to uger siden jeg sidst var i Odense, så man savner det jo lidt. Turene gennem Udkantsdanmark, henover Storebælt, spændingen ved om Brobizzen stadig virker, lastbilernes elefantmarch, stressen omkring at få vagtplanen dækket ind ved fraværet og de endeløse ligegyldige moterveje.

Jojo, livet på landevejen er skam skønt! Så jeg napper lige en dag mere med det pjat i morgen, fordi fucking kæbe nu piver så meget, at jeg bare skal drikke et glas vand for fanden er løs i Laksegade – og øret i øvrigt følger trop som den ryggeløse lemming, det åbenbart er.

Jeg har en høj smertetærskel. Det udvikler man automatisk når ens læge residerer i en anden landsdel. Men der er grænser. Og den nåede jeg i dag – sammen med et glas vand.

Hvis ikke de fikser det imorgen, så slår jeg nogen ihjel. Jeg mener, mit liv i denne måned er jo planlagt ud fra at jeg netop har fået mit liv igen! Jeg skal på Retour fredag og spise bøffer, næste fredag skal vi fejre at jorden går under og juleaften skal jeg have and! Mega meget and! Og en enkelt brunet kartoffel. (Med mindre jorden rent faktisk er gået under d. 21.).

Så hvis ikke det sker, bliver det mig, og ikke børnene, der laver flitsbue og er maks urimelig. Og så slikker jeg på alle stykkerne. Fandme om de andre heller ikke skal have and, hvis jeg ikke må. Anden var jo målet! Det her var bare ikke en del af planen.

Categories: tandlæge

Tusind sherifstjerner senere… » « Hverdagstanke #30

4 Comments

  1. Hvad skete der lige dér? Det gik jo ellers så godt …

    • The CityGirl

      12. december 2012 — 20:28

      Ja, jeg har det på samme måde…. Mit gæt er at kæben er hys. Håber at lægerne imorgen har en lidt bedre diagnose!

  2. Kæft, hvor er det tarveligt! Føler med dig, hepper på dig og sender god karma i din retning! Eller noget… Øv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑