The CityGirl

456 år til jul

Det er d. 5 december, og der er 19 dage til jul. I enhver anden henseende, hvor man skulle købe gaver eller holde en fest, ville folk opføre sig normalt og ikke panikke. Men fordi det er The One and Only; JULEN, så går folk bagover i stress. Akkurat som det plejer at være.

19 dage til jul er det sammen som 456 år omregnet til “Jeg-Smider-Kæbeoperationskortet-Og-Lever-I-Min-Egen-Ego-Verden-Bare-Fordi-Jeg-Kan!”.
Masser af tid. Jeg gider simpelthen ikke beskæftige mig med hverken jul eller at skulle bruge penge på andre mennesker. Endnu. Der er jo som sagt 456 år til.

Så jeg har indtil videre købt en iPhone 5 (send den nu bare, 3-typer!), en ny vinterjakke, en bog, tusind Snickers, samt alt det andet mad jeg kan spise igen. Jeg laver faktisk ikke så meget andet end at spise på denne her “Hov! Se mig! Jeg spiser lige en snack! Bare fordi jeg kan!”-måde, og frekventerer Irma oftere end en speltmor fra 2100, hvor jeg konstant kommer i tanker om ting jeg kan spise igen (og er lige så langsom som en pensionist, fordi jeg bliver nødt til at se ALLE varer igennem. Man glemmer jo hvad der findes af mad derude…).

Det er bare lidt vigtigere end at sidde og klippe kravlenisser med den ene hånd, mens man panisk køber en halv BR med den anden, for at fejre at ham der Jesus blev født (hvem fandt i øvrigt på at kravlenisser er lige i øjet, når vi skal fejre Guds søn?). Der er dømt juleferie fra d. 21. december, hvilket giver hele to dage til at overveje at kaste penge efter andre end mig selv. Masser af tid. Der er jo som sagt 456 år til jul.

Categories: jul

Næstekærlighed sucks! » « kh mor

6 Comments

 1. Er du egentlig HELT færdig med kæbehistorien nu? Læs: Kan du alt nu? :)

  • The CityGirl

   6. december 2012 — 19:53

   Teoretisk set; ja – IRL; nej. Det kræver noget “genoptræning” at komme helt tilbage i gamet. Men jeg arbejder på det!

 2. Hørt! Minus det med snickers men det er kun fordi jeg er tyk og prøver på at blive tynd, ikke fordi jeg ikke gerne ville spise snickers! Misundelig på dig og dine snickers? Helt sikkert! kæbeoperationen tilgengæld, not so much.
  Har sat d. 20 af til julegave indkøb og tvunget manden til at tage fri fra arbejde og lide sammen med mig :-) Jeg satser på at det bliver en tur i Fields fordi det er så dejlig tæt på hjemme, en seddel til hver og en time limit på 2 timer!

  Ps: er allergisk overfor kravlenisser……..

  • The CityGirl

   6. december 2012 — 19:55

   At lide sammen kan jo også være hyggeligt – på den sære måde. Og det der med at sætte tid på det, er også bare vejen frem til overlevelse ;-)

   PS. Spiser en Snickers for dig, så – Snickers’ne skal jo ikke snydes for at blive spist!

   • Gud ske lov, var ved at blive lidt bekymret for alle de snickers der ikke bliver spist!

    • The CityGirl

     7. december 2012 — 23:03

     Men… hvad med alle de snickers jeg ikke har spist i det år jeg havde bøjle på? Hvem har sørget for at spise dem?? Eller ligger de og græder et eller andet sted nu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑