The CityGirl

Juuuuuuuuul

Nu er der kommet julepynt op på Amagerbrogade. Der er dog ikke kommet lys i, men det er hængt op. Og i modsætning til mange andre synes jeg bestemt ikke, at det er for tidligt. Jeg er den største sucker for jul. Det hænger sammen med, at jeg også har fødselsdag i december måned, hvilket retfærdiggør at jeg bliver som en 12-årig.

Jeg har i den forbindelse indset en af de største glæder ved at bo alene.. Der er ikke nogen, der dømmer dig, når du høre julemusik i starten af november (Måske min nabo, men det kan jeg ikke tage mig af). Men er det for tidligt at pynte op i sin egen lejelighed? Altså julemusikken kan jeg begrænse til jeg er alene, men jeg kan nok ikke undgå at få besøg frem til december måned. Vil folk tænke at man er lidt freaky, hvis man har pyntet op på nuværende tidspunkt? Det skal lige hurtigt siges, at jeg altså ikke er sådan en skummel typer med 1500 nisser. Men er man lidt en freak, hvis man pynter op nu, eller hvor går grænsen egentligt?

 

http://www.youtube.com/watch?v=xB45krzD7hQ

– I får lige den her med, så i også kan komme i stemning.

Categories: Gæsteblogger

Den længe ventede duet » « Airplay-dating: Don vs. Ryan

6 Comments

 1. Hvis det stod til mig, så skulle man kun pynte op juleaften – og brænde det hele inkl. træ dagen efter! Jeg kan dog godt strække mig til at det er ok at med nisser og crap i hele december. Men ikke før!
  Nu er klart for tidligt – også til julesange…!

  • Miss Swag

   10. november 2012 — 15:02

   Det kommer jo ikke bag på mig, at du føler så varmt for julen. Jeg tror, at julemanden springer din skorsten over ;)

   • Men det er jo Julemandens egen skyld! Man bliver jo streget af listen lige så snart man bliver 18 – og når man så heller ikke har flere bedsteforældre tilbage, så er udbyttet juleaften stort set bare til at lukke op og skide i!

    • Miss Swag

     10. november 2012 — 15:09

     Man bliver ikke streget fra listen, når man er 18. Man bliver streget, når man bliver gnaven.. ;)

     • Det er jo løgn! Jeg var jo ikke gnaven da jeg var 18… Højst lidt sur teenager, ligesom da jeg var 17 og 16 osv.
      Så Julemanden streger en når man er bliver 18. Hvilket er pissestrengt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑