The CityGirl

Hvem slukkede?

Jeg syntes godt nok lejligheden var lidt kølig, da jeg kom hjem fra arbejde i dag. Men jeg tænkte ikke nærmere over det. Her de sidste to uger har jeg jo alligevel næsten konstant frosset og været sulten – og så sidder jeg i konstant lorte træk på arbejde. Det var nok bare mig.

To timer senere strejfer jeg tilfældigt en radiator – som er helt kold. Ligesom alle de andre radiatorer i lejligheden. Altså alle dem som virkede fortrinligt indtil i dag.
Så gør jeg det, som man jo altid gør; render febrilsk rundt og skruer vildt meget på termostaterne. Det hjælper jo! Det ved enhver.

Men intet sker. Og så er det jeg konstaterer, at alle rørerne også er kolde. Ergo er det hele min side af opgangen der er varmeløs – eller som minimum min over- og underbo.

Mit spørgsmål er bare; hvem syntes det var herre-smart at slukke for varmen, dagen inden vinteren vælter ind over Danmark?! Og hvem klager man til?! Jeg er ny her! Jeg ved hverken hvor kontakten sidder, eller hvem man spørger! Og så gider jeg ikke. Jeg vil bare sove på min sofa. Det er vel ikke for meget forlangt?

Categories: agurketid

Årets bedste dag! » « Urutineret

2 Comments

 1. 1. Har du et fyr? Eller dimsen der tænder for varmen? Så tænd for den.
  2. Husk at lufte ud i radiator-ventiler, måske er det grunden.
  3. Har du betalt regninger? Tilmeldt dig?
  4. Gå ned med noget nedringet på og spørg viceværten.
  (Eller hos den lækreste i opgangen)
  5. Ring til din far?

  • The CityGirl

   29. november 2012 — 21:41

   Varmen kom tilbage senere på aftenen… Jeg vælger at lade være med at tænke nærmere over det, og satser på at vi nu kører med varme resten af vinteren ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑