The CityGirl

Hvem er du!?

Hver eneste fucking dag i denne uge, er der en med “Ukendt nummer” der har ringet til mig. Og hver eneste gang på tidspunkter, hvor jeg ikke har kunne tage den.

Mandag lå jeg i tandlægestolen. Tirsdag sov jeg. Det samme onsdag – og det gjorde jeg teknisk set også i dag, men jeg tog den alligevel. Og så blev der lagt på!

Jeg hader folk der ringer fra ukendt nummer! I hvert fald når de ikke lægger en besked. Og når opkaldene foregår klokken henholdsvis 14, 11, og 10 – og i øvrigt bliver ved, så antager jeg, at det ikke er en ligegyldig telefonsælger.

Hvem er du?! Hvorfor lægger du ikke en besked?! Og hvorfor helvede lægger du på når jeg så endelig tager telefonen?!

Categories: agurketid

Den lille sociale angst » « Hverdagstanke #28

10 Comments

 1. Det burde vedtages ved lov, at folk, der ringer fra hemmeligt nummer lægger en besked. Hvad fanden regner de egentlig med? At man ringer tilbage alligevel?
  (Tager ALDRIG telefonen ved hemmeligt nr)

 2. Du har nok fået en fan … eller også ringer personen via skype

  PS: der er forøvrigt en stavefejl, når man vil skrive en kommentar. I ordet hjem(n)meside … røvirriterende for kommunikatører som os to … kan du ikke ændre det et eller andet sted (ved godt, det ikke er dig :-))

  • The CityGirl

   16. november 2012 — 11:10

   En fan… hmm… Næppe ;-)
   Skype, måske – men kender ikke folk der ringer til telefoner via skype; plejer vi/man ikke bare at gøre det over nettet?

   PS. Jeg skal nok se på det! Forstår udemærket din irritation :-)

 3. Ohhh – velkommen i klubben… Så læg dog idet mindste en besked for faen…

 4. Danske Spil – som leder efter et sted at parkere nogle millioner (igen). Og det er bare svært for vedkommende at fortælle dig det uden at være bitter…Ikk’?!?!

 5. Nej nej nej! Ikke noget med telefonsvarerbeskeder! Ring igen i stedet! HADER telefonsvarerbeskeder!

  • The CityGirl

   19. november 2012 — 20:14

   Men altså… når man bliver ved med at misse opkaldet og det er Ukendt Nummer? Så vil en lille telefonsvarerbesked altså være meget rar…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑