The CityGirl

Han drikker ikke kaffe!

Jeg har det fuldstændig som Abigail: Jeg er også herretræt af Bronco Bamma og Mitt Romney:

Men jeg er endnu mere træt af at min Netflix og Hulu strejker, så jeg er efterladt med Kim Bildsøe og Ask Rostrup, som er så selvfede at man skulle tro at det var dem det hele handlede om. Så hellere TV2 – de har trods alt det hellige trekløver: Jesper Steinmetz, Rasmus Tantholdt og Ulla T, hvoraf sidstnævnte vistnok har taget læbestift på i dagens anledning?

Men det er jo lige meget det hele; Vi skal bare have Bronco Bamma som præsident igen. Alternativet er alt for skræmmende. Og her taler jeg ikke om at han er mormon, er imod abort eller andre små-skøre ting. Manden drikker ikke kaffe. Jeg stoler ikke på folk der ikke drikker kaffe. Det er forkert og suspekt – og absolut ikke noget man kan have siddende som præsident!

Bronco Bamma for President! Og giv mig så min Netflix og Hulu igen.

Categories: agurketid

Slow Shopping » « Straight A Student

7 Comments

 1. Ask og Kim kan kun tåles i små doser. Desværre kommer de altid i en kæmpe Bilka-økonomipakning. Og quizbattle er også gået ned. Merde!

  • The CityGirl

   7. november 2012 — 11:41

   Spot on! Og hvorfor!? I øvrigt kan vi også føje Lotte Mejlhede til den gruppe; nogen der ved hvad hun var på i går?

   Og så lod Johannes Langkilde Ulla T. hænge på et tidspunkt… Tsk tsk tsk! Forventer nu at han forsvinder pludseligt. Sådan noget lader man ikke bare ske!

 2. Jo – også fordi at han er mormon. Det er jo derfor at han ikke drikker kaffe…!! Mormoner bliver altid anset for at være så positive mennesker (og det er de for det meste også), men hvordan gør de det uden kaffe?!?! – der stikker noget under…(især når man bor i Starbucks-land).

  • The CityGirl

   7. november 2012 — 14:08

   Ja, jeg ved godt at det er derfor :-)

   Og de lyver! Ingen kan være positive uden kaffe! De skulle revurdere det forbud; Romney kunne muligvis have vundet hvis ikke det var for kaffen..

 3. Med dit NetFlix, Hulu og Unblock.us, så kunne du vel selv stemme på ham? ;-)

  • The CityGirl

   7. november 2012 — 23:54

   Det var DERFOR det hele var nede/ustabilt igår! Fordi de ikke ville have jeg stemte… Det er Mitts skyld! Jeg vidste det! Godt han ikke vandt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑