The CityGirl

Elastikker på deltid

Jeg har længe syntes, at jeg har haft et alt for højt forbrug af elastikker. Men det har ligesom aldrig være mit call at tage beslutninger på elastik-området.

Derfor var det virkelig en glædelig nyhed, da min tyske tandlæge ikke bare gav mig motherfucker meget ros, og var ved at gå bagover i ekstase over hvor sehr gut jeg heler, men også sagde at jeg skulle trappe ned på elastikkerne fra næste uge.
Jeg må indrømme, at rosen fra hende betyder mest, for hun er den der er mest streng. Faktisk er jeg jo lidt bange for hende, på den der helt autoritetstro måde.

Det var i går, hvor jeg var til 3-ugers tjek på hospital og tandlæge – og alle roste mig så meget igen, at jeg faktisk næsten begynder at blive forlegen. Også kun næsten.
For det er så sært og mærkeligt at blive rost for noget man ikke har gjort, at jeg er millimeter fra at skrive det på cv’et. For jeg gør jo ikke andet end at sove og se dårlige serier, og prøve at komme lidt op i ny og næ.

Hvad jeg til gengæld ikke forstår er, hvorfor vi hver gang skal sætte elastikkerne på nye måder! Nye måder, der lige skal rive ekstra meget i tænderne, så vi lige skal have et par dage, hvor der er aaaaalt for meget smæk på. Og nye måder, hvor jeg skal memorere endnu et mønster så jeg husker at sætte dem rigtigt. Det er jeg faktisk begyndt at blive lidt træt af.

Men jeg tør jo ikke spørge. Og hvis jeg bare snart må blive fri for dem, så er jeg glad. Nu går de på deltid i næste uge, og det er klart en start! 4-5 timer om dagen – og jeg tror jeg tager dem om formiddagen; folk kan alligevel ikke vurdere om jeg bare er morgensur eller har ondt i tænderne.

Categories: tandlæge

Hverdagstanke #28 » « Truslen fra julekuglerne

2 Comments

 1. Måske er det lidt mærkeligt at blive rost for noget du ikke rigtig kan gøre for, men jeg tror jeg vinder i mærkelighed.

  Jeg er så stolt af dig!!

  Jeg kender dig ikke og jeg har da slet ikke gjort noget for din kæbe, men alligevel ranker jeg lige ryggen når jeg læser det går godt.

  Det skal jeg nok ikke tænke for meget over

  • The CityGirl

   13. november 2012 — 21:17

   Haha! Det er en af de bedste kommentarer jeg nogensinde har fået!
   Tak :-)
   Og så ser vi stort på at det er lidt mærkeligt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑