The CityGirl

Den lille sociale angst

Så er det imorgen at jeg skal direkte tilbage i den virkelige verden. Der hvor man står tidligt op og går på arbejde. Der hvor man har rigtig tøj på og forsøger at ligne et menneske så meget som muligt. Der hvor alle andre har været den sidste måned, og der, hvor jeg ikke har været i en hel måned.

Og som alle andre neurotiske mennesker, er den naturlige reaktion på dette, at jeg allerede nu sidder og har en lille smule social angst for det.
For jeg ved at der bliver så mange (velmenende) spørgsmål, og at jeg skal forklare og fortælle om det her forløb så uendelig meget. Ligesom jeg antager at jeg får sætningen “Gud! Du ser jo helt normal ud!” smidt i hovedet ganske mange gange, kva at alle mine venner indtil videre har udbrudt dette.

Men udover den lille sociale angst, der allerede nu florerer mildt omkring mig, så er jeg egentlig mest optaget af to spørgsmål:
1. Hvad skal jeg tage på?
2. Gad vide om jeg overhovedet kan komme op på et normalt tidspunkt, og gad vide hvornår jeg kommer til at møde. For det er jo ikke nogen hemmelighed, at denne måned har sløvet mig i så ekstrem grad, at alt bare tager mindst dobbelt så lang tid for mig!

Pludselig kan man blive udmattet af at tage mascara på, og blive træt når man kommer i tanke om at tandbørstning er blevet en ganske udvidet affære, hvor man skal tusind andre ting også. Og når man så har gjort alle de ting, så er man allerede træt og har brug for en lur.

Uanset hvad, så har jeg lige pudset mine støvler. Jeg ved ikke om det er noget folk normalt gør. Jeg plejer i hvert fald ikke at gøre det, så det må da tælle for noget!

Categories: agurketid

Reality bites » « Hvem er du!?

4 Comments

  1. Props for støvlerne!

  2. Det lyder som dengang jeg skulle tilbage på job efter barsel. Bortset fra, at jeg også havde et punkt 3: Gad vide, om jeg overhovedet har noget fornuftigt at sige, og om jeg overhovedet kan huske, hvad vi skal lave (jeg er lærer…).

    • The CityGirl

      19. november 2012 — 20:16

      Ja, den kom også til mig ret hurtigt da jeg var mødt ind… På forunderlig vis havde min hjerne faktisk fortrængt nogle ting… Det er lidt skidt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑