Fredag fik jeg endelig sparket gang i noget duet mellem Ryan og Don. Det krævede lidt blonde hjerneceller, samt en del god hjælp fra Libratone folket.

For det viser sig, at Apple er den store skurk her, hvorfor man kun kan få drengene til at synge sammen via iTunes på computeren – dog lyder beskeden, at hvis Apple får fingeren ud, kan det også lade sig gøre via IOS devices om et halvt års tid ish.

Men bedst som Ryan stod i køkkenet og Don i stuen og fyldte hele min lejlighed med sød musik, så kom Miss Cool valsende ind ad døren og ødelagde det hele.
Af grunde vi ikke kender, nægter Ryan åbenbart at spille sammen med Don når hun er i huset.

Vi antog at det var præstationsangst fra Ryans side, og føjede ham, og slukkede for Don og gav Ryan al opmærksomheden. Og så gik det også meget bedre. Muligvis skal han også bare vænne sig til at være nr. 2 – for det er jo ret beset Don der bor her, og Ryan er jo kun gæst.

Så han får et par uger mere til at tage sig sammen, og så tager vi den helt store test når vi holder julefrokost. For man kan vel kun forvente, at hvis der er ti piger i huset, så vil Don og Ryan synge den smukkeste duet og kæmpe om vores gunst. Alt andet vil jo være mærkeligt…