The CityGirl

Airplay-dating: Don vs. Ryan

I går ringede det på døren – og der stod Ryan Gosling.
Godt nok i umiddelbar skikkelse af en lettere kraftig pakkepost-dame. Men hun havde Ryan med, som lå pakket sammen i en pakke.
Jeg gav Ryan et døgn til akklimatisere og vænne sig til tanken om at han skulle battle mod Don – også lidt fordi han ikke skulle tro han var noget

20121108-141729.jpgDerfor iførte jeg ham også fluks pink – for der er jo kun én Don. (Og så er det også passende straf til Ryan indtil han droppe hende der Eva Mendes).

Men Eva Mendes eller ej, så er jeg pjattet med Ryan – lige så pjattet som jeg var til Libratones release. For det der PlayDirect (trådløst uden wifi) fungerer upåklageligt, og er så meget plug’n’play, at man kunne knibe en tåre, hvis man var typen der blev rørt over sådan noget.

Og så kan Ryan noget, som Don ikke kan: Han er lille og handy og man kan (næsten) bare tage ham med i lommen. For han kører på batteri, fylder ikke en skid og vejer heller ikke det store.

20121108-141807.jpgOg så har jeg den sidste times tid siddet og shufflet mellem Ryan og Don, og dommen er faktisk ikke så svær: Ryan vinder altså stort. Med mindre man sætter ham i et hjørne. For det der Full Room lyd han kan præstere, kva at han er rund, er ganske enkelt awesome! Så i det direkte battle Don vs. Ryan, vinder Ryan. For pt. står Don i hjørnet og spiller hard to get, mens Ryan står på spisebordet og er en sand fest.

20121108-141750.jpg

Selvom Don lige i skrivende stund er blevet sat i skammekrogen til fordel for Ryan, så ville det jo være dejligt hvis de bare kunne sammen. Og det var også det jeg havde fået at vide at de kunne.

Men efter at have fiflet med tingene i en time, googlet lidt og prøvet mig frem, er det ikke lykkedes mig at få de to herrer til at samarbejde. Og det er faktisk mit eneste kritikpunkt. For jeg er faktisk ikke i tvivl om at det kan lade sig gøre – det er åbenbart bare ikke lige så meget plug’n’play som at få dem i gang hver for sig. Det skal nok lykkes! Men det ville have været rart hvis der i fandtes et punkt i manualen der hed “Don & Ryan; Få det bedste af begge verdener”.

Categories: forelskelse

Juuuuuuuuul » « Slow Shopping

2 Comments

  1. nobody puts Ryan in a corner?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑