The CityGirl

Nedtælling til kaos

Hele denne uge er gået med at gøre klar til Projekt “Lige-om-lidt-er-du-mega-handicappet!”. For det er lidt sådan jeg har det, og jeg bliver derfor nødt til at huske mig selv på, at jeg jo faktisk både har arme og ben og en hjerne efter operationen – hvis alt går efter planen.

Men omvendt er det jo også meget rart lige at have fikset den der vasketøjskurv, som viste sig at indeholde 7 (!) vaske, ligesom det jo heller ikke gør noget at være på forkant hvad angår portionspakninger af frugt til smoothie i fryseren og indkøb af sugerør.

Alligevel går jeg totalt i panik når noget ikke virker som det skal, så jeg eksempelvis er startet hver morgen med at stresse herremeget over at afløbet i badeværelset stadig er totalt stoppet, og hvor vigtigt det er at få det fikset inden mandag. Indtil jeg træder ud af badet og tænker, at en kæbeoperation nok ikke gør den store forskel i forhold til at tage bad.

Ligesom det nok heller ikke gør den store forskel om jeg lige når at få købt en ny mascara – hvis man alligevel ligner et voldsoffer er det formentlig begrænset hvor stor en forskel mascara kan gøre.

Så efter at have forsikret mig selv om jeg nok godt både kan gå og stå og tænke efter operation, har jeg barberet to-do listen ned til en seriøs, grundig støvsugning af hytten (for man kan ikke støvsuge efter en operation! Antager jeg… Man gider i hvert fald ikke!).
Så er der også bedre tid til at spise kød i store mængder og holde “Sidste aften med kæben” med gode venner og rødvin. Altsammen ting der er så uendelig meget vigtigere end afløb og mascara og andre træls, ligegyldige ting.

Categories: tandlæge

Det bliver en fest! » « De stakkels mennesker i datingprogrammer

2 Comments

 1. Al respekt herfra…Jeg fik trukket visdomstand ud i onsdags (uden rødder – bare ren tandudtrækning), og jeg tænkte på dig, og at jeg – hvis jeg var dig – vil gå på Mash, sige “muuuuh” og spise 500g steak! I get it!

  • The CityGirl

   19. oktober 2012 — 13:45

   Hey! Man skal ikke kimse af visdomstænder! Og man må gerne have ondt af sig selv pga. visdomstænder, selvom jeg teknisk set tager prisen i nederen ting. Men der er jo ikke nogen grund til at sammenligne ;-)

   Ja, man burde være gået på Mash – men har i stedet spist bøffer stort set hvad dag i denne uge :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑