The CityGirl

Liste-liv X: Den rene optur

 • Kæber flyttet: 1
 • Skruer i hovedet: 7
 • Hamsterkinder: en kvart i venstre side
 • Kopper kaffe drukket: 2 – og de smagte næsten godt!
 • Smerter: Faktisk næsten igen
 • Tale: Kan nu lade sig gøre og lyder kun lidt retarderet (s er igen lidt problematisk)
 • Søvn: I absolut plus
 • Skinner i mund: NUL!
 • Tandbørstning: Yeah! Efter en uge må jeg nu børste tænder med en babytandbørste, og det skal man ikke kimse af!
 • Ros fra læger: Mega meget
 • Ros fra tandlæger: Mega meget
 • Had til proteindrikke: 234982039480234
 • Had til supper: Ditto
 • Følsomhed i underlæbe og hage: Mangler en del, men tror mega meget på det
 • Evne til at drikke af rigtige glas og ikke hamsterflasker: Yes!
 • Søde kolleger der sender blomster: Flere end jeg troede
 • Søde venner der sender heppende sms’er: Flere end jeg troede
 • Yndlings-onkler der sender søde mails: 1 – men der kan jo også kun være én!
 • Gode forældre der gider passe deres datter, selvom hun ligner en hamster: 2; en af hver
 • Følelsen af at være et wunderkind: 324293483
 • Ja-hatte: 3
 • Vægttab: Umiddelbart intet – bliver muligvis verdens første operationspatient der tager på af det her show.
 • Overraskelse over at jeg ikke ligger på min sofa og er sur og tvær og hader hele verden: 1.000.000.000.000 (men det kommer nok – intet varer jo evigt, og hvis jeg fortsætter i denne dur, så bliver kosmos jo forskubbet – og det kan vi ikke have!)

Categories: liste, liste-liv, tandlæge

Hverdagstanke #26 » « A cappella kæbe

8 Comments

 1. Good job! Fortsat god bedring!

 2. Go girl! Du er for cool – og alt-alt for god til det dér kæbe-tam-tam!

  Og fuck ja…jeg var jo med til at hype det dér valleprotein (tilmed den bøtte, som du nu “elsker”). Altså – i cacaopulver. Oldboy eller Nesquick. Ikke noget med for høj cacaoprocent, men god sukker satan! Men altså – nu har jeg lige været i NY i sidste uge, og shit man, de laver altså lækre proteindrikke. Jo – lækre. Ligesom smoothie-lækker-frisk-smag.

  7 skruer. Wau…(skal nogle af dem ud igen?)

  • The CityGirl

   30. oktober 2012 — 22:59

   Tak! Men du får mig ikke med på den der protein-galaj igen! Dog vil jeg sige, at vallepulveret var det mindste onde! Proppede det i smoothie (tilsidst nærmest kun grapefrugt juice for at skjule smagen, hvilket aldrig helt lykkedes…), og det var ikke nær så klamt som de der færdige proteindrikke…

   Og så vidt jeg ved så skal de 7 skruer blive der til evig tid! Det er også ok – synes ikke der er nogen der skal ind og rode der igen… Selvom det (indtil videre) er gået godt, så er det ikke lige noget jeg har lyst til at gøre igen…

 3. Hatten af for dig, igen.
  Dejligt du har gode mennesker omkring dig :-)
  Jeg er ikke sikker på jeg kunne gøre det samme, men jeg et sgu også en pivskid.
  Håber du snart kan blive opgraderet til bøf :-)

  • The CityGirl

   30. oktober 2012 — 23:51

   Tak :-)
   Og selvfølgelig kunne du gøre det samme; husk, at jeg jo var ved at dø af skræk inden. Men når det så er overstået (selve operationen), så lærer man jo at arbejde med hvad man har – eller ikke har.

   Ja, jeg glæder mig også til bøf – det må blive i december. Forhåbentlig! I hvert fald er mit mål at kunne spise and juleaften – og det burde ikke være helt urealistisk ;-)

 4. 7 skruer, 3 ja-hatte og kommende verdensrekord i Vægtøgning Med Suppe. Klart Wunderkind!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑