Jeg har længe undret mig over noget i forhold til de datingprogrammer, der kører for tiden.  Ja, jeg er en kæmpe sucker for reality-tv. Det er uden undtagelser det bedste middel til at slappe af (og måske også til at fryde sig over andres dumheder og behov for 15 minutes of fame).

 

Der kører en del datingprogrammer for tiden; Dagens Mand, Drømmedaten, 6 på date, Singleliv og For Lækker Til Love. Dagens Mand forstår jeg, fordi både bejlere og den “tilbedte” har mulighed for at sige til og fra. Men i Drømmedaten og 6 på date er der henholdsvis 3 og 5, der kæmper om én person. Det må uden tvivl være fedt at være den, der bliver kæmpet om. Men hvad hvis de, der kæmper om den ene person, ikke har interesse i/eller mister interesse for den, der bliver kæmpet om? Jeg har da nogle gange undret mig når, de der bejlede var pænere end den, der bliver bejlet for.. Andre gange har jeg erfaret, at den der bliver bejlet for – trods godt udseende – viser sig at være røvirriterende. Deltagerne kan vel ikke bare springe fra? Men det er da heller ikke fedt, at fake en interesse i en, som lyder som mundharmonikaspil, når vekommende åbner munden. Og så for åben skærm! Men måske er de så forblændet af deres 15 minutes of fame, så de ikke kan se, at de kunne gøre det bedre ude i byen.. Det forekommer mig bare sært, at man kan være SÅ blind.

 

Og nu hvor jeg er ved det, kan For lækker til love, da også lige få en kommentar med på vejen. “Hovedpersonerne” får efter hver date lov til at svine den person, som de har været på date med. Men hvorfor hører vi aldrig, hvad de “ukendte dates” har at sige om Gustav, Melanie, Kia og alle de andre rødder? Jeg ved godt, at man ikke skal tage det for gode varer, når de i første omgang kunne finde på at date én, som er med i For lækker til love, men de må have nogle guldkorn i ærmet efter en date med en af de blæste personer.

Og dette var bare nogle få af livets store spørgsmål.