The CityGirl

Når mænd er kællinger

Jeg havde ikke engang været på arbejde i en time, før jeg transformerede mig til en sur kælling.
De fleste dage prøver jeg at holde stand, lukke af, ignorere og i det hele taget bare lade være med at gøre det som jeg har mest lyst til; at råbe “Hold nu jeres fucking kæft!”

For når jeg møder ind på arbejde er jeg omgivet af mænd, som muligvis ikke får et ord indført derhjemme, hvorfor de agere som kællinger, og skal tale KONSTANT og højt og længe.

Så da jeg blev bedt om at oversætte noget fransk, mens der kørte højlydte sladderhistorier omkring ørene, prøvede jeg helt diplomatisk at sige: “Hvis jeg skal oversætte det her, så bliver I nødt til at holde kæft i fem minutter!”, hvilket naturligvis overhovedet ikke blev sagt diplomatisk, men bare surt. Og i øvrigt blev modtaget helt, helt fornærmet.

Seriøst, det der med at kvinder i flok larmer er så meget vand i forhold til hvad jeg sidder med hver eneste fucking dag. Og det er faktisk et under, at jeg ikke eksploderer oftere. For at blive talt så meget til, fra tidlig morgen til jeg går hjem, er ganske enkelt pisse irriterende, træls og øretæveindbydende.

Categories: arbejde

Hvor er jeg?! » « Hverdagstanke #22

17 Comments

 1. I hear you sister. Jeg sidder i en marketingafdeling med kun mandlige kollegaer og støjer helt vildt.

  • Hehehe….understregede lidt den modsatte pointe ;-) Mangler vist et “de” – for damer støjer jo ikke!

   • The CityGirl

    21. september 2012 — 13:09

    Eller gør der? Kan personligt godt forstå, hvis Astrid har taget bolden og i dag er den der larmer helt vildt. Sårn “Show it, don’t tell it!” ;-)

    • Det var min stavefejl :) sorry. I dag fik de kage fra La Glace og så røg støjniveauet lige et ekstra hak opad… Mænd har slet ikke godt af at få for meget sukker.

 2. Kender det kun alt for godt – har netop forsøgt at forklare en tidligere kollega noget om stamdataopsætning i et økonomisystem (Nørdet – oh yes !) samtidig med de andre på kontoret skulle kigge på sjove billeder på nettet sammen – Det var godt nok pinligt at skulle undskylde for sine kollegaer 3 x undervejs!!

 3. Mænd, der kagler, er bare værre end kvinder, der gør det samme. Blandt andet fordi de bliver MEGET mere tøsefornærmede, når man beder dem dæmpe sig bare en anelse, mens man har en vigtig samtale/opgave/whatever, som skal klares. Her står den på golf, mobiler, golf, kameraer, golf og – golf. Gah!

  • The CityGirl

   21. september 2012 — 14:25

   Ja, det er helt grotesk så meget de kan kagle! Kender faktisk ikke nogen kvinder der kan nå op på siden af dem…
   Golf… suk! Har ondt af dig!

 4. Word! Har nu efterhånden haft min gang i finans i 10 år, og det er helt vildt som mænd kan snakke.
  Normalt går kvinder lige sammen eller sætter sig sammen 2-3 stykker, mens mænd bare råber henover hovedet. Sad på et dealerfloor hvor der gerne var en samtale henover hovedet på mig næsten konstant. Det er med “vi-SKAL-larme” hatten på når samtalen starter…og gerne om “hva’ FANDEN – sælger din nabo huset? Hvorfor det? Konen skredet?”…I don’t care…tag den til frokost…næh…

  • The CityGirl

   21. september 2012 — 14:41

   Det er helt åndssvagt! Jeg ved heller ikke hvordan man skal komme det til livs; jeg har prøvet alt fra at “mod-larme-samtale” med andre (ingen effekt) til at sige de skal holde kæft – hvilket kun virker i de 30 sekunder de lige skal være tøsefornærmede…

 5. Personligt er jeg ikke generet af larm (har en mistanke om, at det er fordi jeg selv larmer) men jeg kan blive helt paf over, hvor meget mænd sladrer. Altså virkelig “Har du hørt…!” og “Ved du så, hvad han sagde…?!” Og jeg FORSTÅR ikke, hvordan der kan være denne her myte med, at det er kvinder der sladrer

  Og det der med at tale meget i telefon: Det er jo OGSÅ mænd

  • The CityGirl

   23. september 2012 — 12:42

   Ja, og de er jo mega dårlige til at sladre! Altså det bliver jo ikke fortalt på en diskret måde, men i stedet råbt ud over alt og alle!
   Og ja, telefon… Jeg synes oftere det er mænd der sidder og kagler og sladrer i telefon i bussen end teenagepiger… Der skal sgu ret meget til at slå teenagepiger i den disciplin!

 6. Jeg har aldrig forstået, hvorfor åbne kontorlandskaber er smart? (hvis det altså er sådan et, du sidder i). Siger det ikke sig selv, at dét, at alle hører alle, vil gøre det sværere at få sit arbejde udført?

  • The CityGirl

   23. september 2012 — 12:42

   Åbne kontorlandskaber sucks! De eneste der syntes det er fantastisk er cheferne, der har bestemt at vi skal sidde der, mens de selv sidder inde på deres egne kontorer….

 7. Pludselig er jeg helt glad for at alle mine kolleger er kvinder :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑