The CityGirl

Hele vejen op i røven

Jeg troede kun at det var sidste uge at det røg lidt ud af en tangent. At det lissom var en engangsforteelse (på ugebasis), og at det ikke var noget vi skulle tale om igen. Men så var det der igen i går aftes. Lige på det tidspunkt, hvor man er færdig med at lægge vasketøj sammen, har fjernet makeuppen og givet op på sine Wordfeud spil.

Krop Umulig. Det der nasty britiske sygdomsprogram, hvor folk stiller op og gladeligt lader kameraer følge dem hele vejen op i røven.

Og jeg kan ikke lade være! Når først jeg er kommet til at zappe hen på det kan jeg ikke zappe væk igen, uanset hvor ulækkert det er. Og det er jo ALTID mega ulækkert.

Og det er altid folk der kommer ind og har været hæmmet af deres problem i ÅREVIS, og det har været pinligt og faktisk har de overhovedet ikke fortalt det til nogen.
Det er så her hvor lægen spørger: “Skal vi lige se på det?” og patienten svarer “Ja, selvfølgelig!” – og så er man man hele vejen op hvor solen aldrig skinner. Og så er de knap så hæmmede.

Halvdelen af tiden er det så ulækkert at jeg ikke kan se på det. Men jeg kan ikke slå væk. Jeg ved ikke hvorfor. Til gengæld ved jeg utrolig meget om fremmede britiske menneskers fucked up, klamme sygdomme.

Categories: tv

Hverdagstanke #21 » « Mandehade-liste #20

9 Comments

 1. Der burde virkelig være nogle advarsler når man zapper over på sådan noget! I går var det dobbelt ondt for der kunne man intetanende zappe videre over på zulu hvor de viste de 20 mest smertefulde klip fra YouTube. Jeg kom ind midt i en gigantisk bums, der blev poppet med en køkkenkniv (jeg kaster lidt op i min mund ved bare at skrive om det) Seriøst det klammeste klip ever! Jeg må dog indrømme at jeg får det lidt bedre med mig selv (på trods af kvalmen) når jeg kan tænke, “men i det mindste har jeg ikke det der going on below!” Sad but true….

  • The CityGirl

   18. september 2012 — 16:02

   Lige der blev jeg glad for at jeg så ringe et kanal udbud (som jo gør at jeg ser det der lorte program!) – så slap jeg da i det mindste for kæmpe bumsen… Desværre har jeg set klippet, så jeg ved faktisk godt hvad du taler om…. :-(

 2. Åh sådan har jeg det også! Pisse ulækkert program, men det fanger mig altså! Og kan heller ikke få mig selv til at slå væk, for er jo nødt til at se hvordan det ender!

  • The CityGirl

   18. september 2012 — 16:03

   Rart at vide at man ikke er alene… For ja! Man bliver jo nødt til at se hvad det ender med! Plus at de jo teaser herremeget igennem programmet for endnu mere klamme ting der kommer tilsidst…

 3. Jeg har altid set de der programmer (da jeg boede alene), men jeg kan simpelthen ikke forsvare og forklare det overfor min kæreste når han spørger: skal du se dét??!! Så er det faktisk nemmere bare at slukke

  • The CityGirl

   18. september 2012 — 21:29

   Haha! Det kan jeg sgu godt forstå! Men det er rart at vide, at man kan stoppe med at se de programmer, når man flytter sammen med en kæreste.
   PS. Hvis du stadig har trang til at se dem, så ved du hvor de kan ses ;-)

 4. Argh…nu fik du/I mig til at søge biggest zit på youtube. WTF?!?! Klammo…Troede virkelig min søn var klam da han fiskede en lort op ad toilettet, gik ind i stuen med for at vise den (stolt!) frem…men de er jo værre, dem på youtube – med deres mega-monster-bumser. Øv.
  …men hvor var der dog mange “spændende-underlige” klip derinde…kigge-kigge…

  • The CityGirl

   19. september 2012 — 14:11

   Pis… nu kom jeg til at søge og se den IGEN! Det er sååååå ulækkert!

   PS. Prøv at få din søn til at lade være med at fiske ting op ad toilettet – dels fordi det er ulækkert, dels for at være sikker på han ikke også ender på youtube ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑