The CityGirl

Må jeg slikke på dig?

Jeg rejste mig fra mit dødsleje i dag og tog ind på arbejde. Teknisk set er jeg rask; nu er der bare det sædvanlige show med snot og hoste som skønne efterdønninger. Så allerede inden jeg kom ind på arbejde, vidste jeg, at jeg ville skride hjem lige så snart det nødvendige var overstået.

Således så gjort. Og som om jeg ikke var fornuftig nok der, så svingede jeg forbi Irma og købte så sundt ind, at jeg blev helt skræmt over min indkøbskurv. For helvede! Jeg har købt ingefær! INGEFÆR! Men efter et døgn med hvidløg, blev jeg nødt til at finde på noget andet…

Og så lige en romkugle i Lagkagehuset. Desværre blev jeg ekspederet af jordens lækreste bager-dude! Biologen opdeler folk i to kategorier; dem man har lyst til at ae og putte i lommen, og dem man har lyst til at slikke på. Jeg kunne have slikket på ham. Og puttet ham i lommen og taget ham med hjem.

Pludselig blev min romkugle, min frøsnapper (det er jo fredag!) og mit halve ciabattabrød utrolig intenst og sexet. Jeg kunne være blevet ved med at bestille bager-ting, bare for aldrig at stoppe det vi havde gang i. Det var meget sært, men virkede også meget rigtig.
Det var kun snot og den formodentlige stank af hvidløg der holdt mig tilbage fra at gøre upassende ting.

Men nu bliver jeg jo nødt til at gå tidligt fra arbejde fremover, for at gå i Lagkagehuset og købe sexede bager-ting. Det kan min chef sikkert godt forstå; det handler jo om mit kærlighedsliv! Eller noget…

Categories: flirt

#awkwardmoment » « Hverdagspoesi IV

2 Comments

 1. Tror du at vi (du…) kan komme lidt nærmere ind på hvilken af de utallige Lagkagehuset filialer vi taler om? Runddelen? Skal bare kigge efter en ekstra gang næste gang jeg er dér…
  PS – MEN – hvad med apoteket? Hvor blev han nu af? (der mangler en afslutning…)

  • The CityGirl

   26. august 2012 — 19:37

   Ja, Runddelen.
   Men han er MIN! Men du må godt slikke lidt på ham – bare du ikke tager ham med hjem ;-)

   PS. Han skred jo. Og så kom han tilbage – og så flyttede jeg. Og bruger nu apoteket ved Runddelen i stedet. De er også meget mere normale og får mig ikke til at sige alt for mange mærkelige ting…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑