The CityGirl

Ligesom en avocado

Siden fredag aften har jeg, cirka en gang i timen, spurgt mig selv om jeg skulle ringe til lægevagten nu. Om nu ville være et godt tidspunkt? Om jeg var syg nok nu? Eller om jeg måske havde fået det lidt bedre?

For fredag aften blev mit underliv pludselig invaderet af enorme store og ubehagelige smerter. Mens jeg klamrede mig til bordet, hældte jeg en Ipren ned og gik i seng. Og kunne ikke sove for bare smerter. Set i bagklogskabens lys aner jeg ikke hvorfor jeg åd en pille som aldrig virker.

Lørdag formiddag var jeg grædefærdig og ringede til min mor. Hun mente, jeg skulle ringe til lægevagten. Jeg kunne ikke tage mig sammen til det. For jeg har aldrig lyst til at ringe op og på forhånd vide, at jeg ville blive skældt ud. Sådan er det jo med de der vagtlæger. De er pissesure og man kan aldrig vinde!

Enten er man ikke syg nok, og så bliver de sure over det. Eller også er man aaaalt for syg og bliver skældt ud over ikke at have ringet noget før. Med sygdom og vagtlæger er der vel 15-30 minutters åbning, hvor man er lige tilpas syg til at ringe til dem. Men man ved aldrig hvornår det er. Ligesom med avocadoer.

Det går lidt bedre nu. Følelsen af at der er nogen der er ved at flå mit underliv ud er nedgraderet til at der bare er nogen der har sat nogle stramme skruestikker på mig. Og så er man jo ikke syg nok til at ringe til en sur stodder. Det ved enhver. Så jeg kører videre på smertestillende og dyner, og ringer til min egen læge i morgen.

Categories: sygdom

Er alle ok?! » « Slap dog af med de krydderier!

16 Comments

 1. Ja, hvad sker der for det!? Tror de i virkeligheden er pissesure over at arbejde på de sindssyge tidspunkter.

  God bedring.

  • The CityGirl

   5. august 2012 — 23:10

   Det ER de! De skal have de vagter i ny og næ, og hader dem. Så man ved jo også på forhånd at de er sure på verden, allerede inden de tager telefonen…

 2. Hmmm… jeg er blevet hende, der bla-bla’er ud over hele din blog…

 3. Hvilket jeg bemærker pga. den der ‘Nyeste kommentarer’-fidus ude til højre…

 4. Nu er jeg næsten provokeret til at skrive lidt mere bare for at fylde det hele…

 5. Jeg synes nu du sku’ ha’ ringet til lægevagten – om ikke andet kan de jo tage stilling til om det er noget der så kunne vente til efter weekenden. Der kan være mange årsager til at du har ondt, f.eks. kan du ha haft en cyste som er sprunget. Det jo fint nok lige at få tjekket op på. Iøvrigt, ja. De er altid pisse sure ;(

  • The CityGirl

   5. august 2012 — 23:12

   Jeg er for så vidt enig i dig; jeg burde helt klart have ringet lørdag. Men tanken om at sidde mutters alene (forældre er i sommerhus og veninder var ude at rejse) på en skadestue, og også blive skældt ud, kunne jeg bare ikke overskue. Så derfor blev jeg ved med at give det lidt tid…

 6. Jeg har også kun dårlige erfaringer med lægevagten. Mest fordi de har været ved at slå Gemalen ihjel ved at slå et brud på en nakkehvirvel hen som noget, man kunne tage panodiler for … God bedring, og håber, at din egen læge er den rare/fornuftige type, der ved, at du ikke ringer for sjov.

  • The CityGirl

   5. august 2012 — 23:13

   Nogle er dem er helt forrykte! Godt at Gemalen overlevede, lægevagten til trods!!!

   Og ja, jeg håber også min læge er rar; har ikke været derhenne endnu…

 7. Hmm…føler så lige et behov for at komme med de gode historier. Jeg har kun haft OK oplevelser med vagtlægen (i Kbh – på Bispebjerg og Diakon – da den fandtes). Dog vil jeg gerne indrømme at serviceniveauet stiger signifikant når man ringer med barn syg mellem 0-3 år. Vupti – “kom-kom-kom!!” – og der har aldrig været en sur bemærkning.
  Go’ tur til egen læge…altid interessant at møde sådan én første gang…lidt date-agtigt – håber at I kan li’ hinanden!

  • The CityGirl

   6. august 2012 — 17:18

   Ja, det er ligesom blind date… ganske grænseoverskridende. Men jeg håber på det bedste!

   Og tak for tip med barn; næste gang, så siger jeg bare at jeg har et lille barn, så jeg kan komme hurtig til ;-)

 8. Ej, det lyder slet ikke sjovt. Håber du finder ud af, hvad det er.

  • The CityGirl

   6. august 2012 — 17:19

   Ja, det håber jeg også. Heldigvis går det ekstremt meget bedre, så jeg tror i hvert fald (nu) at jeg overlever!

 9. Jeg har kun en enkelt nogenlunde aktuel oplevelse med Lægevagten. De var søde nok, men de lægelige råd var helt i hampen. Lægen kunne ikke rigtig gennemskue, hvad der var galt med mig da jeg blev undersøgt. Da min kæreste kom med et vildt bud sagde hun TOP! og så var det dét jeg fejlede! Meget mærkeligt og i øvrigt også en forkert diagnose (min kæreste er altså ikke ikke-læge for ingenting)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑