The CityGirl

Hverdagstanke #19

Eftersom der er OL allevegne, så er det svært at undgå at se noget. Og jeg har faktisk set en del – i hvert fald efter min målestok. Og derfor bliver jeg nødt til at spørge:
Hvorfor har stort set alle atletik-tosserne neongule sko på?!

Er det et fashion statement? (og dermed har alle atletik-tosser dårlig stil).
Er de allesammen sponsoreret af samme neongule ting?
Er det sådan noget klike-halløj ligesom i folkeskolen? Og de få der ikke har neongule rædsler på fødderne er outsiderne?
Hvorfor har man ikke valgt en pæn farve?

Categories: Hverdagstanke

Hipster-Hjorten Helge » « BICofobi

6 Comments

 1. Det er noget klike-noget. Atletik valgte neongul for at skille sig ud fra dem med bold, der allerede havde snuppet den selvlysende orange-røde.

  Er jeg overbevist om :-)

 2. Tænker over om jeg skal svare sjovt…. Eller sige det som det er… Okay, nørden vinder…! Det er allesammen Nike sko. Nike er officiel OL sponsor og sponsorreglerne er SIIIIIINDSYGT strenge. Puma fx må OVERHOVEDET ikke have nogle reklamer i nærheden af OL byen. UPS er også officiel sponsor så hvis noget skal leveres derind med fx Fedex, så skal de komme i en hvid bil, da der ingen uofficielle sponsorreklamer må være.

  Det har været så slemt, at McDonalds prøvede at forbyde de andre spisesteder i OL byen at servere pommes frites, jeg ved dog ikke om det lykkedes.

  • The CityGirl

   10. august 2012 — 12:54

   Tak for svar :-) Men… de har jo ikke ALLESAMMEN gule sko på… Hvad med resten? Eller er det fåtallet der havde smag og valgte skoen i en pænere farve? ;-)

  • Jeg har også hørt, at der i London i perioden ikke må sælges nogle produkter med fx ordene “London” og “2012”, som ikke er officielt OL-merchandise. Det er virkelig skørt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑