The CityGirl

Er alle ok?!

Det var lidt som om jeg på ingen måde hverken kunne forholde mig til den breaking news der lå på telefonen da alarmen gik af – eller tage det seriøst.

20120806-083537.jpgFor jordskælv i Danmark er bare altid lidt fesne. Mens vi prøver at piske en stemning op om hvorvidt der er sket ulykker, som maksimalt strækker sig til, at der er en enkelt hammer der er faldet ned på gulvet ude i et skur. Måske lå den på gulvet i forvejen.

Men jeg ikke et sekund i tvivl om, at Peter Tanev & Co har en god dag i dag!

Categories: agurketid

%&#/%#”!!!!!! » « Ligesom en avocado

6 Comments

 1. Jens B. Rasmussen

  6. august 2012 — 10:06

  Kære CG

  Vi ved vist alle sammen godt at bag den der kække facade du har lagt på i dag lurer frygten – “hvad med Preben ?” han har jo befundet sig ganske tæt på EPI centeret for det kraftige jordskælv. Men fat mod han har overlevet som den ægte vildmarksnija han er !

  • The CityGirl

   6. august 2012 — 17:16

   Preben er i live! Har fået mail om at han er blevet hørt flere gange i dag – muligvis er han vågnet af jordskælvet…

 2. Den slags er skam ikke at kimse af. Havde du stadig boet oppe i Ingenting, var din neglelak måske røget en tur ned i håndvasken eller på gulvet. Smask! Og så havde, ikke vi, men du haft balladen … Nemlig ;-)

  • The CityGirl

   6. august 2012 — 17:17

   Det er rigtig. Hvis jeg havde boet deroppe endnu, så ville jeg have været live på alle vejrudsendelser og fortalt i bedste Tanev-stil om hvor crazy det var… ;-)

 3. Shock, horror! Øøøhhh jeg havde ikke engang hørt om det før nu…!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑