The CityGirl

Den Racistiske Hund

Da jeg efter arbejde mødtes med Oraklet, med et tæppe i den ene hånd og en UndercoverDog i den anden, var planen meget simpel; at fange lidt sol og muligvis noget mad. Umiddelbart en let plan, uden større dikkedarer.

Og det var ikke fordi UndercoverDog havde en crazy dag, hvor en spændetrøje ville have klædt hende, at det gik lidt skævt. Bevares, det har vi prøvet før.
Det var fordi at UndercoverDog pludselig afslørede sig selv – som racist.

Midt i Nørrebroparken, omgivet af Nørrebros bedste borgere, meldte UndercoverDog kulør. Efter tre tilfælde var der ingen tvivl. Alle sorte mennesker gøede hun af.
Faktisk blev det så pinligt at vi gik. For man kan sgu da ikke rende rundt i Nørrebroparken med en racistisk hund, som formentlig råber “Sorte svin!” hver gang hun ser en afrikaner eller lignende.

At hun så selv er sort, har hun åbenbart ikke lige opdaget. Men efter dagens oplevelse er jeg ikke i tvivl om, at hun stemmer DF og bruger hele dagen på at skrive nasty kommentarer på nettet.

Og jeg aner virkelig ikke hvordan jeg får hende på bedre tanker. Jeg ved jo ikke engang hvordan man får banket fornuft ind i racistiske mennesker! Så hvordan gør man det med en hund?!

Categories: nørrebro

Hverdagstanke #20 » « Bryster burde være default!

8 Comments

 1. Du må læse Mis med de blå øjne for hende.

  • The CityGirl

   16. august 2012 — 11:57

   Hun har det også stramt med katte….

   Men er Mis med de blå øjne sådan en hippie bog?? Kan slet ikke huske den…

   • Altså, det kan man vel godt kalde den. Den handler om mis med de blå øjne, som de andre katte ikke kan lide fordi den har en anden farve øjne end de har. Moralen er selvfølgelig, at alle er lige gode på trods af (øjen)farve – ret hippiet, men egentlig helt ok :)

    • The CityGirl

     16. august 2012 — 18:11

     Ah ja, nu kan jeg godt huske den. Lyder faktisk virkelig som noget den burde læse. Men det er stadig med katte, og det fungerer ikke så godt… Måske kan man overtale forlaget til at udgive den med hunde i stedet??

 2. Måske det dér ophold i Fucking Ingenting har gjort hende lidt intolerant. Der har hun jo ikke skulle forholde sig til bylivet og bykulturen…det er bare hendes verden. Hun vil gerne tilbage til Fucking Ingenting!!!

  PS: ved ikke hvem der er ansvarlig, men når nu man skriver en kommentar, så piner det mig med jævne mellemrum, at der under “Hjemmeside” er en stavefejl “Hjemnmeside”. Just saying…og jeg flueknepper gerne den slags!

  • The CityGirl

   16. august 2012 — 18:13

   Men det kan hun godt glemme! Også at være racist. Det holder lissom bare ikke…

   PS. Tak for tip – har lige ledt i backend, men kan umiddelbart ikke finde ud af hvor det er… Tror måske det er en auto-oversættelse. I hvert fald er jeg ikke herre over det! Men vil gerne prøve at lede mere en anden dag hvor jeg har mere tid. For ja, sådan noget er sgu da træls ;-)
   Og mind mig gerne om det igen! Skal bare lige om på den anden side af weekenden….

 3. Der blev det pludselig lidt mere ok, at min hund absolut ikke kan lide børn. Også stærkt politisk ukorrekt i forstaden, men nok ikke helt så slemt som racist-hund…
  (Kan hun lide af burka-angst?)

  • The CityGirl

   20. august 2012 — 13:31

   UndercoverDog er heller ikke glad for børn. Og fulde fremmede…
   Og det er ikke burka-angst – i hvert fald var de ikke iklædt burkaer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑