The CityGirl

What? Er det ikke en social ting?

Jeg er sådan et ret privat menneske. Jeg er ikke til fællesbade og pisse over kors.

Men kva at jeg stort set altid har boet alene, så tisser jeg for åben dør når jeg er hjemme. Jeg glemmer simpelthen at lukke den. Altså når jeg er alene. Når jeg har gæster, husker jeg det.
Så måske jeg ikke anser UndercoverDog for at være gæst. I hvert fald ikke så meget, at jeg husker at lukke døren.

Og UndercoverDog ELSKER at gå med på toilettet – lidt som om hun synes det er en ganske hyggelig og social ting. Måske fordi vi andre jo er med hende, når hun skal – sårn lidt som om hun siger: “What? Er det ikke en social ting? Noget vi gør sammen?”, når hun med logrende hale iagttager at man pisser.

Det er en smule intimiderende. Grænseoverskridende. Og de gange jeg har lukket døren har hun siddet på den anden side og pebet. Hvilket næsten er mere intimiderende; at tisse til soundtracket af lidende hund er ikke særlig ønskværdigt.
Og hvis jeg prøver at snige mig på derud, opdager hun det hver gang. Min gamle hund kunne høre når køleskabet blev åbnet på 10 kilometers afstand. UndercoverDog kan høre toiletdøren.

Jeg har nu lidt forliget mig med det – eller måske mere, at jeg ignorerer den glade hund på toilettet. Det lader ikke til at der er noget alternativ.
Men jeg ved også nu, at jeg sætter grænsen ved en hund som publikum, når jeg tisser. Alt andet vil jo bare være akavet.

Categories: agurketid

Error! » « Hverdagstanke #17

6 Comments

 1. Nu er der jo et utal af piger/veninder, som altid render på toilettet sammen…for at snakke (og tisse). Måske UndercoverDog bare er én af de piger/hunde…

  Vores sheepdog havde lidt samme vane i den gamle lejlighed. At komme og sætte sig med et dybt suk ved døren (og lade det ene bagben falde ud, du ved, så man er ved at falde over hende på vej ud fra toilettet). Super socialt…og en kende underligt.

  • The CityGirl

   11. juli 2012 — 16:33

   Jeg har heller aldrig fattet det der med at gå flere på toilettet sammen! Har dog gjort det lidt i mine yngre dage, men mest hvis jeg kunne snyde foran i en kø, hvis en veninde stod længere fremme…

   Men jeg tror ikke UndercoverDog er sådan en – hun bliver ikke hængende… Lige så snart jeg rejser mig fra toilettet går hun. Lidt som om hun bare inspicerer..

   Og er lidt glad for at høre at jeres hund har gjort det samme. Hvorfor er den holdt op? ;-)

 2. Haha! Sådan er min mors kat…! Hvis jeg er selv hjemme der, så kommer den også drønende med ud på toilettet.

 3. Det lyder fuldstændigt som mine børn…….
  Lige meget hvor stille jeg sniger mig derud så står der altid mindst 1 barn foran mig inden jeg er færdig. Hvis jeg låser døren står de og kalder og hiver i håndtaget indtil jeg kommer ud……. Suk!
  Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑