The CityGirl

Vi har den, Angela!

Efter ganske mange uoverskuelige dage, hvor vi har gennemtrawlet nettet for billige solferier, faldt det endelig på plads her til morgen!

Så nu tager vi en for holdet, og tager ned og redder Grækenland i september. Angela Merkel må også virkelig have brug for lidt ferie nu. Så vi tager over der, og får Grækenland og Europa på fode igen, så Angela lige kan sove lidt ud.

Desværre skal vi ikke rejse med Stig & Helge, selvom Startour virkelig var søde og hjælpsomme i telefonen. Men de kunne bare ikke rigtig mønstre nogle særlig gode priser. Ligesom Spies både var dyrt og surt (Kære Spies, hvis man skal sælge rejser, så skal man ikke blive mopset i telefonen over at jeg fra start af fravælger nogle destinationer, med henvisning til at det ikke er os. Uanset om jeres medarbejder har været der og været glad for det!).

Anderledes forholdt det sig med Apollo, som både var søde og billige. Så nu skrider vi til Rhodos og vælter os i feta og ouzo (hvad er der ellers dernede??) – og selvom det bliver uden Stig & Helge, så tror vi det går. Stranden ligger angiveligt 20 meter fra hotellet, så der må være grænser for hvor galt det kan gå.

Categories: ferie

Husk at tjekke for puls » « Disco-Lis – og alle de andre rødder

11 Comments

 1. Retsina smager bedst i Grækenland

 2. Retsina smager kun godt i Grækenland….og god tur :o)

 3. Retsina smager godt ALLE steder, men for #*^@&¥$ en flok tømmermænd det giver, nærmest en nærdød oplevelse.
  God tur.

 4. Ud over at komme hjem fuldt tanket op indvendigt med ouzo og feta, så er det bare en lille smule overlegent at tage sydpå i sensommeren, når alle andre forlængst er vendt hjem og har mistet kuløren. Og hov – så kom man pludselig dér med sin indian summer-tan.. :-)
  -Tak for en fed blog.
  Lotte

  • The CityGirl

   19. juli 2012 — 21:20

   Yeah! Dét er nemlig også et mega stort plus! Det er derfor jeg næsten altid rejser uden for sæsonen; udover at det er billigere, så giver det bare lidt ekstra at holde ferie når ingen andre gør det :-D
   Og det skal man jo nyde, så længe man kan slippe afsted med det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑