The CityGirl

Prep the OR!

Tandlæge: Ved du hvornår du skal opereres?
Mig: Øh… nej… der ikke fastsat nogen dato….
Tandlæge (henvendt til sekretæren): Hvornår skal [CityGirl] opereres?
Sekretær: 22. oktober
Tandlæge: Ah, sehr gut!
Mig: ???

Og så blev der talt en masse om en masse ting, og jeg fik en masse datoer stukket ud, hvor jeg skal derover. Og gøres klar til operation. Men det eneste jeg kunne tænke, var at nu var det lige om lidt. Nu havde de fandme sat en dato. En dato for den dag som jeg gruer for. Den dag hvor nogen skal brække min kæbe op og skrue den sammen igen, og hvor jeg skal i fuld narkose.

Jeg er mega angst for det. Hvorfor ved jeg ikke, for jeg har fået fortalt at overlevelsesraten er 100%. Men jeg er aldrig blevet opereret, aldrig været i fuld narkose. Hvad hvis man skal tisse undervejs? Eller det der er værre. Jeg ved ikke helt hvad jeg er bange for, så jeg prøver at lade være med at tænke på det. Prøver bare at tænke på, at jeg skal huske at sige til ALLE at de SKAL gide spille Wordfeud og Drawsome, når jeg ligger bagefter og ikke kan tale. Eller noget som helst andet.

Men da jeg kørte fra Odense, kunne jeg ikke tænke på andet.

Heldigvis findes der så et sted i Køge, hvor man lige kan stoppe op på vej hjem, sidde i solen i haven og drikke kaffe. Grille et ton svin og en kylling og drikke et glas rødvin. Og spise en bananasplit med noget der ligner en mini-niece, men som insisterer på at have et diadem OG et grønt stykke stof på hovedet. Som fortæller historier om at vi kører i tog, sammen med de små fugleunger vi har lommerne – når vi ikke selv er store fugleunger. Som laver chokoladekager af sand og serverer grøntsager i form af grankogler. Så glemmer man næsten at man skal opereres lige om lidt.

20120704-233851.jpg

Categories: bøjle

Tørretumbler-jomfru » « Hverdagspoesi II

11 Comments

 1. Årh jeg kan godt forstå du er ved at skide grønne grise – det lyder også så voldsomt. Hvis det er nogen som helst trøst så har jeg 2 veninder som har fået det foretaget og de er i hvert fald glade for det i dag. Og du taber dig fordi det er umuligt at spise andet end flydende kost de første par uger (Ja ja, I know – jeg sælger ikke varen særlig godt, men vent!), så hvis du lige render rundt med et ønske om at smide nogle kg så er det klart en win-win situation. Tynde lår og en øøøh en kæbe som ikke længere sidder 2 mm skævt? Yes?

  • The CityGirl

   5. juli 2012 — 18:22

   Tak – det hjælper faktisk at høre, at der er andre der har overlevet og er glade i dag ;-)

   Mht. slanke-delen af det, må jeg nok hellere fede mig op inden. Men der er nu også noget smukt i at grovæde en måned op til, så man er klar til at kiloene rasler af igen ;-)

 2. Det var ellers en velvoksen bananasplit til en meget lille prinsesse. For det er vel det, man er, når man har diadem og grønt stof på hovedet?

  Det der fuld narkose er underligt. Det ene øjeblik ligger man og får at vide, at nu gør ‘de’ sådan og sådan, og det næste øjeblik står ‘de’ og rykker en i armen for at få en til at vågne op. Hvad der ligger derimellem, har man ingen anelse om …

  • The CityGirl

   5. juli 2012 — 18:24

   Ja, vi glemte at lave en børneportion… Ups! Men hun gav også op efter halvdelen. Efter hård kamp ;-) Og er man prinsesse når man har grønt stof på hovedet? Vi var ude i om det var noget Robin Hood inspireret…

   Og det er det! Altså det med at man bare er helt væk, som jeg synes er ulækkert. Men klart at foretrække fremfor at være vågen….!

   • Lady Marion måske?

    Ja, man er helt væk. Og det er (sgu) ret underligt at tænke på. Også fordi man bliver flyttet over i en (anden) seng, inden man vågner igen. Dvs der er nogen, der har LØFTET og FLYTTET ens korpus, mens man var helt væk. Men ja, alternativet er værre …

 3. Med fare for at ødelægge et evt. kageorgie og ryge i bad standing, samt ufrivilligt agere Chris MacDonald, så vil jeg dog anbefale dig, at komme i rigtig god form, inden operationen. Det har to fordele:
  1. Dit ansigt hæver mindre op efter operationen
  2. Du heler hurtigere, (hævelsen forsvinder også hurtigere)
  Og bare rolig, selvom du er i rigtig god form, så rasler kiloene af dig. Før min operation, (jeg blev opereret i både over- og underkæbe) vejede jeg 75kg og var i rigtig god form (jeg er 185cm høj). Efter tre måneder på flydende/blendet kost havde jeg smidt 12kg!
  Mht. operationen; så er det noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt det :-)

  • The CityGirl

   8. juli 2012 — 23:04

   Tak for fif – og det er også det der er planen. Tage på og komme i form. Så det er ikke så meget kage jeg kommer til at spise, men mere bare en masse sundt fedt!
   Og glad for at høre, at du ikke har fortrudt det – tillykke med det! Håber jeg også får det sådan :-)

 4. Men er det så også den dag, hvor det hele bliver færdigt, og du kommer af med bøjlen? For så er det da en dag at se frem til. :)

  • The CityGirl

   8. juli 2012 — 23:06

   Jo, selvfølgelig! Men den dag er først engang i marts eller deromkring, alt efter hvordan det hele spænder af.

 5. Hvorfor er det du skal opereres og går med bøjlen..? Har du oplevet nakkesmerter eller andet siden du startede igang med projektet? Hvad er det egentlige formål..
  Fuld narkose er ikke så slemt. Jeg kan bedst lide når de siger til mig, at nu falder jeg i søvn, så synes jeg det er rarere bagefter.. Jeg følte, at jeg var mere med og jeg kunne styre det mere. Selvom man jo på ingen måde kan det :) Har bare prøvet en gang, hvor de ikke sagde noget og det synes jeg var så klamt at vågne fra.

  • The CityGirl

   9. juli 2012 — 22:19

   Fordi det angiveligt ville give det bedste resultat. Så skulle resultatet blive det fineste fiiine! Noget med, at de ikke ville kunne rette tænderne lige så godt uden en operation, at det muligvis ikke ville holde og tænderne måske ville “falde tilbage” til udgangspunktet.

   I virkeligheden ved jeg det heller ikke helt selv. Men nu har der jo været mange “eksperter” inde over, som alle klapper i hænderne og får julelys i øjnene ved tanken om at jeg skal opereres.
   Det startede jo bare med nogle (meget) skæve fortænder og noget ubehag i den ene tand… og så kammede det på en måde lidt over…

   Men resultatet allerede nu er ikke til at tage fejl af; jeg er absurd lige tænder! Og dét er skønt :-)

   Tak for tip med at falde i søvn; skal jeg klart huske at sige til dem! Alt der kan få oplevelsen til at blive bedre skal klart på listen! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑