The CityGirl

Nej, jeg er ikke igang med at slå hunden ihjel…

… det lyder bare sådan.

På en skala fra 1 til 10, vil jeg nok give den en klar 17’er på akavethed.
Altså der lige før, da jeg stod ovre i Nørrebroparken og forsøgte at lære UndercoverDog lidt simpel disciplin, mens fem ungersvende skulle imponere os med en bold.

Men jeg havde jo ikke set dem! Ikke før de begyndte at lege imponeringslegen. Inden da stod de jo helt stille og var helt tyste.
Men lige så snart UndercoverDog og jeg havde taget opstilling – eller mest bare mig – og de eneste ord der kom ud af munden på mig var: “Oooog sit!”, “Oooog plads” og “Plads! Plads! Plads!” mens jeg forsøgte at få UndercoverDog til at gå de tre skridt rundt om mine ben, begyndte drengene på at lege Imponer-med-en-bold.

Problemet var så, at jeg jo ikke kunne stoppe. UndercoverDog var jo forvirret nok i forvejen og gjorde alt hvad hun havde lært for at få fat i godbidden. Hvilket varierede over at sætte sig, at hoppe, at hyle og at spille død – eller den ultimative pinlige variant med at hyle mens hun spillede død.

Vi fortsætter akavethederne igen i morgen. Forhåbentlig med mindre publikum.

Categories: agurketid

Hverdagstanke #17 » « Tilbage til Fucking Ingenting

2 Comments

  1. Ha ha! Vi præsenterer: CityGirl og UndercoverDog, der vil optræde med nummeret ‘døende hund’ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑