The CityGirl

Kære Mads & Monopolet…

Jeg har endnu ikke mødt alle i min nye opgang – inklusiv min underbo.
I går aftes var det dog meget tæt på, for da han kl. et i nat, på tusinde time åbenbart stadig var grebet af Jazzfestivalen, var jeg tæt på at gå ned og banke på.

Men på den anden side, så var det jo ikke så slemt. I forhold til andre underboer. Han knaldede jo ikke til synthesizer musik…

Og så er der bare lige den lille krølle på halen, at min underbo er formand for andelsforeningen. Kan man overhovedet klage til sådan nogen? Altså dem der er formænd? Jeg kom frem til, at jeg ikke kunne gøre det. Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at møde formanden for første gang, iført nattøj og nul makeup i en vrissen tilstand.

Jeg har jo også UndercoverDog i disse dage, så hvad nu hvis han begyndte at tale om det!
På den anden side, kunne man forestille sig, at når han selv jazzede igennem en onsdag aften/nat, så er han måske rimelig large – og så kan man måske godt få ham overtalt til at andelsforeningen skal tillade husdyr. Altså hvis man lader være at klage. For meget.

Men det ville bare være utrolig rart hvis jeg bare snart mødte ham tilfældigt i opgangen, så jeg ikke skal møde ham første gang, næste gang han skal jazze igennem og jeg skal sove. For jeg kender ikke reglerne for hvordan man klager til formænd. De plejer jo at være de kedelige, stille typer. Ikke dem man klager over.

Categories: uventet drejning

Nedgraderet til Grækenland » « Error!

2 Comments

 1. Jens B. Rasmussen

  12. juli 2012 — 11:22

  den er også svær men prøv at tage en snak med ham om det – han har nok ikke tænkt over at vi er nogen der passer fronten mens andre holder jazz-dage/nat, ikke nødvendigt at klage endnu mener jeg. Ellers tag fat i en anden fra bestyrelsen ?

  • The CityGirl

   13. juli 2012 — 10:59

   Ja, men det er jo bare det, at man ikke har lyst til, at det første man skal sige til ham, er noget klage-agtig. Formand eller ej. Vil jo ikke være kendt som hende den hys ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑