The CityGirl

Hverdagstanke #17

Der findes ikke noget værre end at blive outet som blondine. Specielt når man ikke har været særlig blond omkring problemstillingen. Men alligevel er det på det blonde hår alle fingre peger hen, mens den virkelige synder står og fløjter uskyldigt henne i hjørnet.

Da Giovanni stod og døde fredag morgen, var jeg på randen af panik og træt ved tanken om den regning genoplivningen ville koste.
Det eneste jeg havde tid til der, var at hive stikket ud af væggen – og så kunne han stå helt offline og tænke over det han havde gang i.

Da jeg søndag genoptog genoplivningen, inspicerede jeg ham. Fra den ene ende til den anden. Og sørme om idioten ikke “bare” havde afstødt sin ledning! Det giver jo så meget god mening, at han slukker af sig selv, når ledningen kun sidder kvart i.

Og selvom det udelukkende er Giovanni selv, der har pillet ved sin ledning, for sådan noget gør jeg ikke (han står jo bomstille hele tiden!), så ved jeg bare, at alle fingre peger på blondinen, mens Giovanni, som den besværlige mand han er, klarer frisag. Igen.

Categories: Hverdagstanke, kaffe

What? Er det ikke en social ting? » « Nej, jeg er ikke igang med at slå hunden ihjel…

6 Comments

 1. Gnæk-gnæk-gnæk.

  Får af og til en fejl på min arbejdsputer, der forsvinder i samme øjeblik helpdesk hopper ind i den. *Blondine-blondine-blondine*

  • The CityGirl

   10. juli 2012 — 20:52

   Sådan har jeg det også; stort set hver gang man inddrager Helpdesk, så virker lortet igen. Så sent som idag, nåede jeg at få sendt en mail afsted om at systemet var nede. Og det havde været nede i et kvarter! Men i det sekund mailen var sendt virkede det igen….

 2. Som ansat i en help desk kan jeg godt afsløre vi har sådan en knap der lukker systemet hos vilkårlige brugere, smider dem af systemet og sletter deres adgangskode. Men sig det ikke nogen !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑