The CityGirl

Du har jo ingen rynker!

Jeg ved ikke om hun har ret – men lige der kunne jeg godt lide hende. Hende kosmetolog-pigen, som jeg var kommet ind hos i fredags, hvor jeg havde bestilt tid til noget oxygen-halløj.

Jeg aner ikke helt hvad det der oxygen-halløj er, men synes da at have læst at de kendte er helt pjattede med det. Så må det jo også være godt nok til mig.
Men jeg havde dårligt lagt mig op på briksen, for jeg fik at vide, at jeg ikke har nogen rynker. Og åbenbart skal man have rynker for at det der oxygen-halløj er kompatibelt.

Så hun gav mig en anden behandling i stedet. Og mens jeg lå der på briksen, under diverse masker og cremer, tænkte jeg, at måske er der ikke nogen af os der har rynker. Måske vi bilder vi os det bare ind? I en global massepsykose fremmanet af creme-industrien?

For ud fra de definition på rynker, som jeg kender, så har jeg altså lidt. Ikke meget. Men jeg er jo ikke nogen vårhare længere. Og jeg har sammen med veninder messet, at vi godt kan lide vores rynker, at det godt med lidt patina!

Men nu kan jeg sige til dem, at vi ikke har nogen rynker. Det er bare noget vi bilder os selv ind. Eller også gad hende kosmetologen bare ikke give mig den behandling, og ville måske bare tidligere på weekend. Det er svært at sige, for hvem vil argumentere mod sætningen “Men du har jo ikke nogen rynker!”?

Categories: alder

Disco-Lis – og alle de andre rødder » « Nedgraderet til Grækenland

5 Comments

 1. Det skulle vel aldrig være lige på hjørnet af nørrebrogade og blågårds?

 2. Jens B. Rasmussen

  17. juli 2012 — 09:19

  Men tror du har ret i den besættelse af rynker er udtænkt af creme-mafiaen med Don Henriksen i spidsen :)

  • The CityGirl

   17. juli 2012 — 11:28

   Tror det startede lang tid før Ole Henriksen… Og Ole skal man ikke tale dårligt om; han er jo skøn ;-)

   • Jens B. Rasmussen

    18. juli 2012 — 08:43

    tale dårligt om Ole H ? nej nej det tør jeg da ikke :)

    Vågner jo bare med mine fødder i et kar fyldt med kakaosmør-creme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2020 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑