The CityGirl

Don’t you die on me!

Det var en dramatisk, traumatisk morgen. Ikke fordi jeg kom lidt for sent op. Ikke fordi det pissede ned udenfor og der var varslet skybrud. Ikke fordi jeg var så absurd træt og cravede weekend fra det sekund mit vækkeur ringede.

Fordi Giovanni stod af i morges. Jeg ved ikke hvad der skete! Vi var ved at lave kaffe – og han indvilligede også i at spytte en espresso ud. Men mælken blev for meget for ham. Han magtede det ligesom bare ikke. Han lukkede bare helt ned. Slukkede af sig selv. Tre gange.
Bare sådan. Ikke nogen forklaring. Ikke noget varsel – andet end at lampen med “nu skal du rense mig” har lyst i en lille uge. Men det har den jo gjort før uden at han døde!

Herregud, en uge fra eller til, og et par kop kaffe fra eller til, inden jeg får tid til det store rense-cirkus har jo ikke gjort den store forskel før. Jeg ville jo rense ham! I weekenden. Men det kan jeg vel heller ikke komme til, når nu han lukker ned af sig selv i løbet af 45 sekunder.

Jeg havde bare ikke tid til de store førstehjælpsøvelser i morges. Jeg blev jo nødt til at gå på arbejde. Så jeg ved ikke om han står derhjemme i en form for rigor mortis. Det håber jeg ikke. Både for Giovannis skyld – han er jo så ung! Men mest for min egen. Tanken om at drikke almindelig kaffe hele weekenden, og resten af mit liv, satte en grundangst i mig, som jeg ikke har prøvet før.

Det går bare ikke! Giovanni må ikke dø!!!

Categories: kaffe, morgen

Tilbage til Fucking Ingenting » « Kald mig bare møbelpolstrer

5 Comments

 1. Sådan noget må bare ikke ske. Det kan Giovanni ikke være bekendt. Hvis han stadig lever, synes jeg du skal tage en alvorlig snak med ham.

  • The CityGirl

   6. juli 2012 — 16:15

   Nej, det er bare ikke i orden! Men jeg ved ikke om jeg tør tage en alvorssnak med ham (hvis han er i live) – måske forværrer det tingene…

 2. Fuck – jeg vil være bange. Typisk “mænd” – når de ikke får opmærksom (som de mener at være berettiget til), så lukker de bare af og leger træ/snegl/sort box. Good luck – siger jeg bare. Go’ weekend – siger jeg bare. Og ned på Joe&TheJuice og køb et 10turs kaffe kort for at komme igennem weekenden (og hvis du er heldig, så flirter de søde juicer-drenge også med dig!).

  PS: kan ikke forklare hvorfor, men måske Giovanni har været tandlæge i et tidligere liv…

  • The CityGirl

   6. juli 2012 — 16:17

   Jeg er også pænt nervøs… frygter lidt at komme hjem. Og så lige op til en weekend, hvor vi skulle have hygget os så meget!

   PS. VIlle ellers gerne høre forklaring, for jeg kan ikke lige se det… Jeg tror mere han har været sådan en træls boheme kunstner-type, der var lidt sart i det…

   • Jeg tror at jeg tænker lidt tandlæge fordi at Giovanni umiddelbart er meget imødekommende og flink og serviceminded, men når det så ikke helt går hans vej, så klapper han og gør det på sin egen måde (lettere arrogant og uden kommunikation!) – og det kan blive meget dyrt (sådan lidt…jah, det ser fint ud, men tandtråd?! Og vi må vist tage et røntgen…). Men jeg kan også godt se boheme-tingen virker…sart, sensitiv og fornærmet. Helt klart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2021 The CityGirl

Theme by Anders NorenUp ↑