Nå, så blev Wordfeud og DrawSome totalt last season.
Nu spiller vi Song Pop – som i hele tiden! På den ene side er man overrasket over hvor meget passiv musikviden der har ligget og simret inde hos de små grå. På den anden side bliver man overrasket over, hvor meget man alligevel ikke ved hvad hedder eller hvem der har lavet det.

Alligevel kunne jeg ikke vente på at Oraklet fik fri fra arbejde og kunne spille videre i dag, så jeg kastede mig ud i at spille random.

Så nu spiller jeg (blandt andre) også med Lis. Eller Disco-Lis, som jeg helst vil kalde hende. For hun er helt pjattet med Disco kategorien – det er bare ærgerligt at hun er så mega dårlig til den. Og de fleste andre kategorier. For så spiller jeg også skidt.
Det er ligesom hvis man taler engelsk med en der rystende ringe til det; så bliver man selv absurd dårlig til det. Sådan er det med Lis. Og Disco. Men jeg kan meget godt lide hende.